Mi történik velem? Többször is azt érzem,mintha nem teljesen lennék fejben rendben. Olyanokat gondolok,amiket korábban nem.
Pl.múltkor vártam egy forgalmas helyen,és nagyon meleg volt aznap,annyira,hogy azon gondolkodtam,hogy mi lenne,ha most levenném a ruháimat. Nem tettem meg,de azt éreztem,hogy a gátlásaim nem akadályoznának meg.
Máskor meg mintha tompábban érzékelném a külvilágot,kicsit olyan érzés,mint amikor részeg valaki. Nem iszom, nem drogozok és nem is cigizek és nem is használtam ezeket sosem,úgyhogy nem ezek okozzák.
A munkámban is bizonytalan vagyok, sokszor egyszerű dolgok nem jutnak eszembe. Valami nincs rendben velem,de nem tudom,hogy mi.
Egészségesen táplálkozom,sokat sétálok,tornázom,szedek vitaminokat is. Ami probléma, az az alvás,hiába alszom 8 órát,úgy kelek,mint akin átment az úthenger.
Stresz szerintem csak ugyanannyira van az életemben, mint másoknak.
Nem vagyok szerelmes,és ez nem olyan érzés,mint mikor az ember a fellegekben jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!