Rendben van úgy határt tartani, hogy nem olvasni el, mit írt a másik? A hangnem és téma ismerős, és ez nekem nem kell.
Családtag egyébként.
Ti hogy oldotok meg ilyet?
Rendben van a részedről.
Nincs rendben a másik részéről.
Vannak emberek, akikkel lehtetlenség megértetni dolgokat. Akik nem látják meg magukat és emiatt téged okolnak. Ezekkel nem lehet mit kezdeni. Akárhányszor el lehet nekik magyarázni a tökéletes logikával minden irányból a dolgokat, nem fogják megérteni.
Tehát nem az a kérdés, hogy rendben van-e, hanem az, hogy ezt milyen mértékig tudod elvinni, mármint, hogy abból neked ne származzon kár. Például fog-e SMS tömkelegeket küldeni vagy ismerőseiden keresztül keresni. Mármint nem keresni, hanem zaklatni. Mert, aki nem érti meg a magyarázatokat és annak ellenére utánad jár, az zaklat.
Én is kellemetlen helyzetben vagyok, de én rá vagyok kényszerülve a helyzetre, nincs más lehetőségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!