Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » "Most ezt miért nekem mondod??...

"Most ezt miért nekem mondod???" (sértődött + leteremtő hangnem) Mi a véleményed erről a beszélgetésről? Többi lent

Figyelt kérdés

Egy kis háttér sztori. Nővéremmel soha nem tudok megbeszélni semmit, mert bármit kérdezek tőle, mindig leteremt és azt mondja nem az anyám. Nem beszélek vele egy ideje, pontosan azóta amióta a mamám meghalt és előtte való nap azt mondta hogy:"hát nem lenne neki jobb ha meghalna?" "és hogy ő nem fog temetést szervezni" végig lekicsinylő hangnem, másnap mikor meghalt az orrom alá dörgölte hogy a mamám gyereke nekem szólt először és nem neki hogy meghalt. Sokszor hallom tőle azt hogy nekem az a bajom hogy.. meg hogy én ilyen meg olyan vagyok..

Amiről kérdezni szeretnék:

Mai beszélgetés rokonnal: Felajánlotta hogy segít valamiben. Mondtam hogy nem szükséges, lesz amilyen lesz. És mondtam hogy nekem evvel kapcsolatban amugyis rossz érzésem van. (ha a nővéremtől kérdeztem valamit akkor ha volt is válasz utána mindig megmondta hogy hagyjam békén.. ) eléggé hasonlóak és nem szívesen fogadok el tőlük semmit

sem. Elmondtam neki h miért, és ott volt a válasz hogy ezt miért neki mondom el.. Őt ne hasonlítgassam senkihez sem (EZT A NŐVÉREM IS SZOKTA MONDANI...amikor elmondom hogy egy "szívességnek milyen következményei lesznek)

Nem voltak evvel kapcsolatban jó érzéseim, azaz elkezdett fájni valami ott benn a lelkemnél.. igen a nővérem miatt van ez.

Mondta h segít szívesen stb...

Ki mit gondol erről?

2022. jan. 7. 21:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod elfogadni a segítséget, akkor ne fogadd el. Sokszor jobb egyedül nyugiban kicsit többet bajlódni valamivel mint sem hogy valaki segítsen de közben úgy szívja a véred, hogy bár ne segített volna. Az ilyenembereket kerüld el. Jobb életed lesz. Hagyd rá: az ő baja, hogy olyan, amilyen, egye meg egyedül amit főzött, amilyenné vált.
2022. jan. 7. 21:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem akartam elfogadni, nem voltak jó érzéseim. Nem is éreztem azt hogy hurrá megoldódik valami... Biztosan én vagyok a pszichopata mert ilyennel megvádoltam... Tudom hogy lenéznek. Engem az az egész marhára bánt, tegnap pedig teljesen felzaklatott. Komolyan nem szabad annak mondania semmit sem akit valamilyen módon bántanak?
2022. jan. 8. 07:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Én kerülném az ilyen rokont ha lehet. Saját védelmed érdekében. Szomorú, hogy ilyenek az emberek
2022. jan. 9. 19:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem lehet hogy én vagyok a rossz?
2022. jan. 9. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!