Ha egy régi exem a neten így ír, ilyen stílusban az milyennek számít?
Ti hogyan reagálnátok egy ilyen írásos szövegre?
"Csak érdeklődés, mielőtt hisztiznél, hogy érzed, sikerült elérned amit akartál, nem sokára 30évesen?Régebben azt mondtad van egy listád, amit az életedben el akarsz érni, mostanra. "
Ja és teszem hozzá még azt az információt hogy a jövő héten lesz a születésnapom.
Azt válaszoltam rá, és ha nem akkor kár örvendesz vagy mi?
Erre így reagált:
" Nem tudsz normálisan válaszolni, te höbörgős ... vegyél már vissza magadból te ... mert unalmas. Flegmázz mással!
Véleményetek?
Azért így közel a harminchoz elég gyerekes vagy. Csak eszébe jutottál, pont szülinapod lesz, erre bevillant neki ez a lista-dolog. Gondolta, megkérdezi.
Tényleg oda nem illő volt a válaszod.
Azért a pasi is "kedvesen" kezdte a hisztivel...
Én nem válaszoltam volna. Annyi ideig se érdekel az ex hogy ennyit tudni akarjak róla.
Ő egy 8évvel ezelőtti 3évet voltam vele, és szét mentünk mert egyedüli gyerekként nőt fel, és el kényeztet volt,sose nézett magába rám vetítette ki a hibáit ebbe fáradtan bele.
Elfogyott vele a türelmem.
Tipik olyan ember, aki csak azért ír a másikra, hogy kárörvendezhessen.
Nem kellett volna vissza írni, vagy ha annyira akartál visszairni neki, akkor azt kellett volna, hogy "igen, elértem amit szerettem volna" és hagyj egye az ideg tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!