Szálljak le a földre? Az alábbiakban leírtam hogy mire értem ezt. Valaki már megvádolt azzal hogy én én mindig csak a saját véleményemet akarom visszahallani másoktól is...
Teljesen mindegy, hogy te minek tartod magad, az a lényeg, hogy akik ismernek, azok minek tartanak!
Egyébként ki a fenének van kedve a nyelvekről beszélgetni? Talán csak egy etimológusnak.
A politikából rendszerint vita van, a külföldi utazás meg pár mondat után csak annak érdekes, aki részt vett benne.
Az emberek általában az életüket alkotó dolgokról beszélnek, munka, család, tervek, egészségi állapot...stb.
Ha te "pallérozottabb" beszélgetésekre vágysz, akkor keress hasonló érdeklődésű csoportokat a neten és ott kedvedre kibeszélgetheted magad!
Kösz...neten lehet beszélgetni tudom, de itt napközbeni beszélgetésekről van szó.
Csak egyszerüen nem érdekel hogy mit maszekolt, meg az asszony mit mondott meg a gyerek stb. egész nap...
Az emberek beszélgetések által ismerik meg egymást és annak alapján szimpatizálnak, vagy nem szimpatizálnak egymással.
Előbbi esetben szoktak kialakulni a barátságok, amiket ha te elutasítasz, mert téged nem érdekelnek mások, akkor nagyon magányos életed lesz!
Ettől függetlenül ezzel nincs baj, ha neked ez felel meg, csak azt vedd tudomásul, hogy nem vagy ezzel több másoknál.
Egymassal nem vagytok kompatibilisek. Oket az nem erdekli, amit te mondasz, teged meg az o sajat dolgaik nem. Ha ez munkahely, nem erdemes melysegekbe bonyolodni, de szandekosan megserteni a tobbieket sem.
Mindig tudni kell, mit, kivel, mikor. Vagy erezheted magad szamkivetve is, ha ugy jobb.
"Mindig tudni kell, mit, kivel, mikor."
Szerintem egy munkahely sem ér meg ennyi vesződséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!