Szálljak le a földre? Az alábbiakban leírtam hogy mire értem ezt. Valaki már megvádolt azzal hogy én én mindig csak a saját véleményemet akarom visszahallani másoktól is...
A legtöbb ember a magánéletével van elfoglalva és nem az egyéb témákkal, amiket felsoroltál. Nyilván ezáltal arról fognak beszélni egy hétköznapi beszélgetés során, ami velük aktuálisan történik, néha arról amit hallottak a hírekben. Mélyebb beszélgetések bizonyos alkalmak során alakulnak ki, amikor feljönnek egyéb témák a hétköznapi felszínes dolgok helyett.
Nehéz megállapítani a leírt pár sorból hogy mi a helyzet nálad. Érdemes elgondolkodnod azon, hogy amikor beszélgetsz valakivel akkor mennyit beszélsz te, mennyit a beszélgető partner. Figyeld meg a vitakultúrádat, azt ahogyan véleményt mondasz. Lehet azért szótlanok mert a 15. mondatod után már nem is figyelnek mert unalmasan és hosszan adod elő a dolgokat. Kicsit vizsgáld meg magadat, aztán ha kell segítség nézz utána könyveknek, cikkeknek.
Lehet az is hogy semmi baj veled csak egyszerűen nem élvezed a hétköznapi, rohanó ember társaságát. Ezen nem hiszem hogy lehet változtatni. Próbálj egy kicsit hozzád hasonló embereket találni és nem kell olyan emberekkel beszélgetned akikkel nem tudsz.
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!