Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezt mire véljük ? Cipő boltban...

Ezt mire véljük ? Cipő boltban nézegettünk egy cipőt a barátnőmmel, felpróbálom, tök jó, majd odajön egy eladó, felém hajol és közli velem, hogy az női. Mondjuk rendben, mit szeretne? Semmit csak az női… 25f

Figyelt kérdés

És nem volt hajlandó eltakarodni amíg meg nem mondta a barátnőm hogy tűnjön már Mert a vásárlók könyvébe írunk!

Ezt most hogy kell értelmezni? Mit akart? Mi volt a célja? Miért nem ment el amikor megmondtuk hogy rendben, adjon békén minket?

Apropó ez a cipő nem barbie cipő vagy magassarkú , sima edző cipő de már csak azért is meg kellett venni…

dec. 9. 11:41
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
61%
12: ha egyszer megjegyzi, oké. Ha ezt a kérdező nyugtázta, hogy érti, akkor az utána való akadéskodás már szimplán véleménynyilvánítás / provokáció, vagy kimutatja, hogy nettó hülyének nézi az illetőt ("jaj, biztos nem értette, majd megmondom neki méééég egyszer")
dec. 9. 12:10
 12/28 anonim ***** válasza:
20%
13: Attól még segíthet méretet keresni. Vagy talán várta, hogy elmondjátok, hogy ez jó, vagy mást keresel.
dec. 9. 12:10
 13/28 anonim ***** válasza:
41%
15: na jó, sztem te direkt játszod a hülyét. Ha segíteni akart volna, akkor utána úgy kérdez (de mondjuk ez eladóknál alap kellene, legyen). Az semmiben nem segít, még egyszer elismétli ugyanazt.
dec. 9. 12:12
 14/28 anonim ***** válasza:
69%
13: ilyenkor azt illik mondani, hogy köszönöm, majd szólunk, ha segítségre van szükségünk, nem pedig azt, hogy tűnjön el, mert beírunk a vásárlók könyvébe.
dec. 9. 12:13
 15/28 anonim ***** válasza:
85%
16: talán meglepődött. Ahhoz talán van joga.
dec. 9. 12:14
 16/28 anonim ***** válasza:
52%
18: de egy eladó tudja ezt kezelni, legalábbis egy olyan, aki ért hozzá és normálisan kiképeztek. Max. elintézi, hogy "Óóóóó... értem"-mel.
dec. 9. 12:16
 17/28 anonim ***** válasza:
38%
Legalább megvásároltad a női lábra tervezett férfi lábaddal szét nyújtott cipőt? Mert én biztos nem vásárolnám meg azt, amit előttem szétnyújtottak 🙄
dec. 9. 12:19
 18/28 A kérdező kommentje:
17 es! Csak utána váltottunk erre a stílusra , miután elkezdett kellemetlenkedni
dec. 9. 12:21
 19/28 A kérdező kommentje:
14 esnek szólt
dec. 9. 12:24
 20/28 anonim ***** válasza:
60%
Ruhaboltban általában parasztok az eladók. Velem egyszer közölték, hogy szerintük arra drága kabátra nincs pénzem, úgyhogy fel se próbáljam, csak feleslegesen koszolódik.
dec. 9. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!