Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van a közegetekben olyan...

Van a közegetekben olyan ember akit szinte mindenki kedvel, szerethető ?

Figyelt kérdés
Tudjátok az a tipikus kedves, mosolygós, senki se mond rá rosszat, mindenkivel kijön. Szerintetek ha mindenki kedvel, örül nekem, mosolyognak akkor én ilyen lehetek ?
dec. 7. 21:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Empatikus képességeiddel hogyan állsz?
dec. 7. 22:11
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Várj, hadd guglizza ki mi az. :D
dec. 7. 22:17
 3/8 anonim válasza:
100%

Közel sem biztos. Nem tudhatod, hogy a hátad mögött esetleg nem e beszélnének ki téged, úgy hogy nem mondják a szemedbe vissza azt.

Persze az is előfordulhat hogy tényleg mindenki kedvel.

dec. 7. 22:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Vannak ilyenek, olyan aranyos kedves segítőkész....

8 órával később otthon: az a b**zeráns kretén retardált idióta ...áá nem hiszem el...

dec. 8. 13:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Senki se mond rá rosszat...hát a szemébe lehet,hogy nem.Én azt tapasztaltam,ahogyan viselkedik az ember másokkal,általában ugyanazt kapja vissza.Általában.De akármit csinálsz az életben,kicsi az esélye annak,hogy mindenki őszintén szeressen és elfogadjon.
dec. 8. 14:19
 6/8 anonim ***** válasza:
70%
Én az ilyeneket utálom a legjobban, ugyanis hazugok. Nem kedvelnek mindenkit, mégis eljátsszák, hogy mennyire bírják, mennyire érdeklődnek, stb. Csak megy a külvilágnak, hogy milyen kedvesek, aztán általában pont az ellenkezője igaz.
dec. 8. 19:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem egy ilyen ismerősömről derült ki hogy kétszínű.
dec. 10. 00:56
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok, de nem hiszem, hogy ne mondanának rosszat rólam a hátam mögött, csak nem érdekel. Egyszerűen nem szabad ezzel foglalkozni, mert bele is bolondulna az ember. Már nem akarok megfelelni, csak jól érezni magam.

És, azért Mindenkit én sem kedvelek, csak nem utálkozom, egyszerűen aki nem szimpatikus, nem engedem az életembe. Közömbös számomra.

dec. 25. 04:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!