Mi a kötelességem és a lehetőségem, egy az én címemre bejelentkezett ember esetében akit nem szeretnék az életemben látni többet?
Adott egy lány 26 éves. Egy albérletbe lakott a párjával. A lánynak volt 2 gyereke, egyiket elvette a gyám régebben, a másik beteg, két agyfélteke közti hártya hiányzik. 5 éves. Lett a párjával közös gyerekük, aki autista, most 3 éves.
A férfi vidékre járt dolgozni ezért a párjára szakadt a gyerekek nevelése és a házvezetés. Ám egy nap a családsegítő elvette agyereket nem megfelelő gondozás miatt és a legkisebb gyerek csak ugy maradhatott hogy az apja elvitte a szülöi házba magával és a lánnyal szakítottak. A lány bevétele a gyerekek után volt. Az albérletet fel kellett adnia, hiszen 0 ft bevétele volt. Megkért lakhasson nálam, jelentkezhessen be. Belementem. A lány kb 2 honap mulva bepasizott, majd elment, a cuccait nálam hagyva. Néha rám ír, hogy jött e levele, és utánna lecsicskáz, meg sérteget . Igen, így. Azt állítja a pasija de nem hiszem már el. És elég volt. Jó tett helyébe jót ne várj, ez van.
Nem haragba ment el, én etettem, én adtam szobát neki, cserébe semmiért. ennek 4 hónapja.
Úgy döntöttem, eltüntetem az életemből. Szeretném kijelenteni ha van rá mód. A leveleivel mit tudok kezdeni? nem vagyok a postása, és nem akarom hogy ide bármi is jöjjön neki. A cuccaival mit tehetek?
Kormányablak, kényszerkijelentés. Nem biztos, hogy pontosan ez a neve, de ott érteni fogják.
Posta. Kérsz egy nyomtatványt, amit kitöltesz, hogy "címzett ismeretlen".
Megkéred, hogy x napon belül vigye e a holmijárt, mert ha nem, ez és ez lesz a sorsuk. Kidobod, eladod, elajándékozod, az ajtód elé teszed, stb. Képernyőfotó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!