Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Win10 bejelentkezésnél majdnem...

Win10 bejelentkezésnél majdnem megnyomtam , hogy elfelejtettem a pin kódot , mi történik ha az ember megnyomja be lehet jutni a gépbe?

Figyelt kérdés
Egy kicsit megijedtem , mert még sose használtam álmos voltam szétszórt majdnem arra böktem, hogy elfelejtettem a kódot. a pin-t egy kicsit levert a viz,hogy olyankor mi van,,,, be enged a gépbe ? Mi a folyamat tudja valaki? (a windows fiókomba nincs helyre állitási szám), tehát az érdekelne, hogy ilyenkor mi történik, meg kell ilyedni, hogy nem jutok be a gépbe? (gondolom a legvégső esetbe ott lenne az újra rakás de azt nem akarnám, ) köszi
2023. okt. 19. 11:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Felteszem, kérné a Microsoft-jelszót, de az biztos, hogy ilyen egyszerűen nem engedne be senkit.
2023. okt. 19. 14:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Szia köszi, hát igen bár azt se gondolom, hogy örült bonyolult módszer lenne, ugye nem mindenki informatikai gép zseni, és bárkivel megeshet, hogy tényleg elfelejti a pin-t idős stb, ez mondjuk logikusnak tünik hogy a microsoft fiók jelszót kéri be! "de az biztos, hogy ilyen egyszerűen nem engedne be senkit." jogos de ha bele gondolsz túl se bonyolithatja mert 1 egyszerü ember aki csak a "gépezéshez ért elkezelgeti" , de mélyebben nem ért hozzá attól se várhatják el a programozók,hogy mindenféle bonyolultabb dolgot csináljon.
2023. okt. 19. 14:44
 3/8 A kérdező kommentje:
1es az hogy ilyenkor újra tenni az mindenképp járható út lenne nem? Teljesen eredeti a win-em cd már nem járt hozzá, de informatikus öcsém szerint nem baj mert igy is újra lehet tenni, (akkor mondta mikor 2 éve kaptam a gépet nem most, most ezt a kérdést passzolta, hogy ilyenkor mi lehet ha véletlen megnyomom a gombot esetleg tényleg elfelejtődik 1 gépen a belépési pin)
2023. okt. 19. 14:46
 4/8 anonim ***** válasza:
A kedvedért kipróbáltam, beírtam a jelszót, aztán küldött egy kódot az e-mail címemre, még szerencse, hogy meg tudtam nézni a telefonomon... Nem értem, mi a probléma ezzel a PIN-kóddal. Linuxon pl. tudtommal a teljes jelszót be kell írni minden alkalommal, ez sokkal egyszerűbb, és esetleg le is lehet írni a gép közelébe, mert csak azon működik. A biztonság némi kényelmetlenséggel is jár általában.
2023. okt. 19. 15:08
 5/8 A kérdező kommentje:
4es nagyon szépen köszönöm, akkor ha jól értem: A gomb megnyomására küld az outlook imélemre 1 kódot, és azzal vissza enged a gépbe? Ezt jó tudni, mert bonyolult generált az outlook-om fejből nem is tudom.
2023. okt. 19. 15:56
 6/8 A kérdező kommentje:
" mármint a lastpass generált 1 jelszót az outlook-hoz . (a lastpassba magába nincs máshol tárolom de azzal generáltam)
2023. okt. 19. 16:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Nincs mit. Először kérte az MS jelszót, utána küldte a kódot. A telefonomról beírtam, ezután megkérdezte, hogy biztosan törölni akarom-e... persze nemet nyomtam, én aztán nem akartam törölni a PIN-kódot.
2023. okt. 19. 17:19
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi a lényeg, viszonylag egyszerü visszajutni.
2023. okt. 19. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!