Facebook bejelentkezési probléma?
Figyelt kérdés
Lenne ismerősömnek egy olyan gondja,hogy a telefonján ami tönkre ment teljesen be volt jelentkezve a facebookra és elméletileg sim kártyát is cserélt mert annak is lett valami baja de ugyan úgy azt a számot kapta a másik sim kártyához ami az előfizetésében van de most nem tud bejelentkezni a facebookra.Változtatott jelszót de nem sikerült belépnie viszont be van kapcsolva a kétlépcsős azonosítás de hiába küldet kódot sms-ben nem kapja meg emailben is küldettünk de azt beírva kéri a facebook a jelszavát de se az ujjat se a régi jelszót nem fogadja el.Szóval hiába a kód is emailben telefonra meg ugye nem küldi,most menni próbálkozási lehetőség van kódkérésre mert biztos csinált párat.Én nem tudtam neki segíteni ebben a dologban vagy érdemes várnia pár órát és akkor kérni újra azonosító kódot?Bár nem értem másik eszközön ugyan úgy bejelentkezhet nem vagy ez kavar be hogy az összetört telefonon be van jelentkezve?Bár van egy olyan lehetőség is ,hogy kijelentkeztetni másik eszközön de az sem sikerült.2021. febr. 22. 19:29
1/1 anonim válasza:
Rovidebben es logikusan es konkretan ⁹a lenyeget. Mi az hogy elmeletileg? A gyakorlatilag meg is tortent kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!