Buli volt hétvégén nálam és bejelentkeztem facebookra és kárt csinált néhány ember az osztföm meg ideges lett? (többi lent)
szal a hülyeségnek nincs határa ...
nem azért, de én ha ofő lennék, eleve eléggé meggondolnám h tanítványokat felveszek-e ismerősnek, másrészt ha igen, hát biztos nem csinálnék ilyen cirkuszt ebből h ki mit írogat oda. a net világa kicsit más, kicsit szabadabb, nem lehet ezt így kezelni h na megyünk az igazgatóhoz kisfiam mert jaj mit írtál. itt az odő is igen óvodás sztem ....
1. verzió: Mélységesen bocsánatot kérsz.
2. verzió: Megmondod, hogy nem te voltál, és mivel ez az üzenet nem sértő, pusztán csak egy értelmetlenség ezért nem tudod mi a probléma.
3. verzió: Szembeszállsz vele, megmondod neki, hogy ha nem tetszik tiltson le, igazgatónál pedig azt mondod: Iskolán kívül történt, hát iskolán kívül is legyen elintézve. Nem add oda az ellenőrződet, ha pedig mégis beírja valahova (e-ellenőrző, napló) akkor azonnal fordulj az Ombudsmanhoz.
De szerintem hülyéskedik, ezért te is kezeld így a helyzetet.
Ebből nagyon nagy baj lesz ám, azt ugye tudod...Előre sajnállak a holnapi napod miatt. 1: 18 év alatti csoportos alkoholfogyasztás. 2: hivatalos személy zaklatása..
Ennek azért sulyos foganatja lesz.
hogy lenne már hivatalos személy? ezeket a mély jogi ismereteket ... az ész megáll.
Nyugi kérdező, szó nincs semmiféle hivatalos személy zaklatásáról, max közfeladatot ellátó személy, de akkor se meríti ki a zaklatás tényállását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!