Néhány ember hogy tud rajongani a sztárokért ennyire?
Hozzáteszem Én is nagyon szeretem a zenéjüket sok együttesnek, főleg a Rock kategóriában.
de valahogy nekem mindig ez érdekes volt, hogy olyan emberek, akik minimálbérért dolgoznak egy koszos gyárba, vagy alig keresnek, eszeveszetten költik a pénzüket a legdrágább koncertekre, és bálványként tisztelik a sztárokat.
Még a fiatalok is kiadják az utolsó fillért a zsebükből a legdrágább koncertekre, és a sztárokat ezzel még jobban gazdagítva, had legyen még több milliárdjuk, és egy 100. luxushajójuk.
Észrevettem, hogy akik nagyon gazdagok, aligha rajonganak sztárokért, vagy megszállott zenerajongók, inkább a szegényebbik réteg az, aki ezt az irdatlan bálvány áradatot rázúdítja a sztárokra.
Itt volt az omega és scorpions koncertje, ingyenes volt, az emberek le voltak nyűgözve, de holott emögött a T-mobile irdatlan pénzeket mozdít meg az együtteseknek.
Tényleg jópofiságból, és szeretetből csinálják a zenészek ezeket, ha egyik napról 0 lenne a bankszámlájukon az összeg, akkor is ennyire kedvesek lennének?
Szerintem az Omegára nem költöttek irdatlan pénzeket, pár rekesz sör az öreg alkeszeknek elég.
Ezzel együtt értem, amit mondasz, én se vagyok ilyen, hogy megálljon a lélegzetem, ha valami ismert embert látok, és mindenkinek elmeséljem. Ha megnézed a bulvárt az is arról szól, ki nősült meg, ki vált el, ki rákos, és kinek milyenek a családi kapcsolatai. Engem tökre nem érdekel egyik se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!