Tupac Shakur milyen ember volt?
Nem nagyon ismerem, de elkezdett érdekelni, hogy hogy lehetett ekkora hatással sokakra.
A kérdést úgy értem, hogy már egy kicsit olvasgattam róla és azért enyhén fogalmazva, volt néhány zűrös ügye. Érdekelne, hogy ezeknek a vádaskodásoknak mennyire volt alapja. Értem, hogy a feketéknek mindig is nehezebb helyzete volt ilyen szempontból stb. stb., de úgy tippelem, hogy azért ő se volt egy szent.
Ezt, mint már említettem, úgy írom, hogy jóformán semmit se tudok róla, úgy hogy bocs ha rosszul gondolom.
17/L
Nagyjából az összeset szeretem. :)
Konkrétan kedvencem nincs, mindig változó, most éppen a Life's So Hard-ot hallgatom agyba-főbe. :D
Azt szeretem 2Pac-ban, hogy sokoldalú. Ha lassú zenét szereted, van lassú száma (pl.: Keep Ya Head Up, Dear Mama, Life's So Hard), ha gyorsabb, pörgősebb számoknak vagy a híve abból is van egy "pár" (pl.: Hit 'Em Up, Made Niggaz, 2 Of Amerikaz Most Wanted).
De én mondom, mindent ami Tupac :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!