Buli volt hétvégén nálam és bejelentkeztem facebookra és kárt csinált néhány ember az osztföm meg ideges lett? (többi lent)
Figyelt kérdés
tehát egyszer kiposztóltama facebookra hogy bulit szervezek vicből mert... és az osztály főnököm ismerős facebookon és látta! és haverommal a bulin bejelentkeztem a facebookomra és szemem láttára megkérdezte hogy ennek az embernek elküldheti-e hogy "kakakakaka" csak hosszaban és az ofőmre került a sor és én viccből mondtam neki hogy hajrá mert bízok benne úgy gondoltam érti mivan de kiderült nem és elküldte neki és reggel hozzá szólt az oföm hogy ha ittas vagyok az nem mentség ilyenekre és hogy hétfőn találkozunk és megyünk az igazgatóiba! most nem tudom hogy hülyéskedik e mert néha szokott vagy ha komolyan gondolja mit mondjak neki??(tudom hogy felelőség de ez azért nekem durva...2014. nov. 16. 06:41
11/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat de kiderült nem akart velem semmit csinálni csak elmesélt egy történetett meg egy kicst ideges volt rám de nem sokkal több!
2014. nov. 17. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!