Angelo99 kérdése:
Most merjek magam visszamenni?
Figyelt kérdés
Horvátországban Krkben májusban már nyitva lesznek az üzletek, de magam visszamenni szerintetek nem veszélyes?Nem nagyon merek igaz meg messze van .De kirándulni még ha mennénk is az csak agusztusban lenne pluszban nem is oda meg megint rászorulni apámra , hogy térjen be Krkbe kerülő is lenne talán Crkvenicaba mennénk jövőre de lehet nem is es augusztusig benne is van a pakliban hogy elviszik.Komolyan mondom azóta szinte semmi nem érdekel csak az a figura...dec. 7. 19:34
1/8 anonim válasza:
Milyen figuràra gondosz?
Szerintem nem veszelyes hely,benyomasom szerint baratsagosak es befogadoak ott az emberek.Lehet en erzem igy mert beszelem a nyelvet
3/8 A kérdező kommentje:
Hm vagy valakit megkerak ra de megint nem fogja megtalalni...
dec. 7. 19:40
4/8 anonim válasza:
Mutass már egy képet róla, mert már igazán kíváncsivá tettél. Én lemaradtam ennek a történetnek az elejéről és a későbbi kérdéseknél már csak annyit láttam, hogy mindenki valami delfint emleget. Hogy néz ki az a delfin vagy miért annyira fontos? Online nem tudod megkeresni őket? Mennyibe került az a cucc? Miért nem vetted meg akkor, amikor ott voltál? Miért ragadt ez be ennyire, hogy azóta se hagy nyugton?
5/8 A kérdező kommentje:
Hm hát ez a baj hogy nem tudom elfelejteni kép: akkor már boldog lennék ha lenne róla kép hidd el.Csonakon volt kifaragva vagy kardjal vagy delfin ...
dec. 7. 19:55
6/8 A kérdező kommentje:
60 euro talan ...
dec. 7. 20:12
7/8 anonim válasza:
Csak a főkérdés elolvasása után tudtam, ki lesz a kérdés írója.
Krk nem veszélyes hely, az oda- és visszaút sem az. Egyedül sem. Ha ennyire idegesít, hogy nem vetted meg, akkor vagy menj oda te magad, vagy a következő utazásnál tegyetek arra egy kitérőt, ha a többi, eddigi javaslatunk nem vált be.
Az engem is érdekelne, ha nem túl indiszkrét kérdés, hogy miért nem tudod elengedni ezt a figurát? Mi olyan különleges benne? Neten nem találtad meg máshol?
8/8 A kérdező kommentje:
aha lehetséges
dec. 7. 21:29
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!