Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ebben a helyzetben ki volt a...

Ebben a helyzetben ki volt a bunkó?

Figyelt kérdés

Egy ambuláns rendelésre mentem, ahol egy nagyon fiatal doktornő "rendelt", ránézésre meg sem mondtam volna, hogy orvos, kb. 18-nak nézett ki.

A beszélgetés alatt letegeztem párszor, mire ő láthatóan megsértődött, végig visszamagázott és flegmázott utána, érezhetően kevésbé figyelt arra amit mondok és kevésbé volt alapos ez után.

Aztán a vége fele még hozzátette, hogy "elnézést, megtenné, hogy nem tegeződik?".

Én nem értem miért olyan nagy baj ez, hogy egy nálam pár évvel fiatalabb embert letegezek.

dec. 7. 19:01
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
16%
Nem biztos hogy szerencsés volt egyből letegezni, de tőle sem volt az, hogy ezen ennyire fennakadt. Ezt lazán kellene kezelni, ebből senkinek kára nem származik, legfeljebb az egója sérül kicsit. Én negyvenes férfiként sem szeretem, ha minden helyzetben görcsösen magáznak, de nem akadok ki tőle. Én ezt úgy oldom meg, hogy a korombelieket és a fiatalabbakat adott élethelyzettől függően lehetőség szerint inkább tegezem, az idősebbeket meg nem, hacsak ő nem így szólít meg. Nem száműzném a mindennapi érintkezésből a magázódást, de a tisztelet megadása nem csak ettől függ. Lényeg az, hogy ezt lehetne lazábban kezelni, főleg fiatalon. Én például hidegrázást kaptam attól, amikor tizen- meg huszonéves koromban nem hivatalos élethelyzetben is magáztak.
dec. 9. 10:56
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

Ahogyan írtad:"Egy ambuláns rendelésre mentem, ahol egy nagyon fiatal doktornő "rendelt", ránézésre meg sem mondtam volna, hogy orvos, kb. 18-nak nézett ki."

Tisztelt kérdező!? Ezzel azért sok mindent megmagyaráztál: Esetleg hallottál arról hogy valaki hány évesen lehet doktornő??? Nos: Ezek után mégis ki volt a "bunkó"?

dec. 9. 13:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!