Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ebben a helyzetben ki volt a...

Ebben a helyzetben ki volt a bunkó?

Figyelt kérdés

Egy ambuláns rendelésre mentem, ahol egy nagyon fiatal doktornő "rendelt", ránézésre meg sem mondtam volna, hogy orvos, kb. 18-nak nézett ki.

A beszélgetés alatt letegeztem párszor, mire ő láthatóan megsértődött, végig visszamagázott és flegmázott utána, érezhetően kevésbé figyelt arra amit mondok és kevésbé volt alapos ez után.

Aztán a vége fele még hozzátette, hogy "elnézést, megtenné, hogy nem tegeződik?".

Én nem értem miért olyan nagy baj ez, hogy egy nálam pár évvel fiatalabb embert letegezek.

dec. 7. 19:01
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
52%
De a főbaj az szerintem, hogy esik szét az egészségügy, valószínűleg sok fiatal orvos rendszeresen megalázó kényszerhelyzetekbe kerül.
dec. 7. 19:30
 12/32 anonim ***** válasza:
44%
És több bunkó orvossal találkoztam, mint kedvessel. És ezek gyógyítanak..
dec. 7. 19:33
 13/32 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem az "Elnézést, megtenné, hogy nem tegeződik"? kérdés sokkal bunkóbb, otrombább, mint az a tény, hogy te tegezted őt. Értelmes ember nem akad fenn ilyen hülyeségen, ha meg igen, akkor intelligens módon nem mondja ki. Pláne, hogy vadidegen, nem vagytok olyan nexusban, hogy ezt számonkérje rajtad.
dec. 7. 19:39
 14/32 anonim ***** válasza:
69%

Mi a flegma ezen, te nagyon buta nyolcas?

Még udvariasan is mondta (megtenné), nemcsak odavágta, hogy ne tegezzen! Az lett volna a bunkó meg a flegma!

A bunkóci posztoló bunkózik vele azzal, hogy letegezi, és még neki állna feljebb? Hol élsz te?? Miért kéne visszaszólni a doktornőnek, nem a posztoló kezdte?

Vagy az úgy kezdődött, hogy a másik visszaütött?

dec. 7. 19:45
 15/32 anonim ***** válasza:
33%
15# Hát kérdező is írta, hogy flegmázott vele, ott van a kérdésben!
dec. 7. 19:50
 16/32 anonim ***** válasza:
Tisztelet persze a kedves és empatikus orvosoknak, akiknek tényleg hivatása az egészségügy és szívügye a betegek meggyógyítása. ❤️
dec. 7. 19:58
 17/32 anonim ***** válasza:
89%

Nagyon rosszul használjátok a flegmázás szót, és sajnos elterjedt ez a hibás használat.

A doktornő VÉGIG KÉNYELMETLENÜL érezte magát attól, hogy a posztoló letegezte, és végig az járt a fejében, hogy miért nem veszi már észre magát annyira, hogy még rá is kell szólni. Ez jó, hogy meglátszik rajta, ezt még titkolni se lehet! Na, ez volt az a nagy flegmázás.

A tiszteletet mindenki csak elvárja, de kevesen adják meg. Bunkókám, majd rájössz, hogy elsőnek TE adod meg a tiszteletet azzal, már akkor, amikor odamész, hogy nem tegezel le magasabb rangú, illetve hivatalban lévő embert, és utána várhatsz el bármit is.

Ez amúgy nagy szégyen rád nézve, hogy még rád is kellett szólni. Lesülne a pofámról a bőr.

dec. 7. 20:03
 18/32 anonim ***** válasza:
51%
Proli, az asszisztenst sem tegezed, ha idegenkent beallitasz egy olyan helyre, ahol emberek munkat vegeznek, meg ha eppen ugyfel, paciens, stb vagy is.
dec. 7. 20:08
 19/32 anonim ***** válasza:
83%

Azt, hogy flegmázott, csak a kérdezö állítja, és az egyebek ismeretében fogalma sincs, mit jelent ez a szó. Amit ezen kívül leírt, az a doktornö részéröl tökéletesen korrekt volt, szóval a flegmázás nem illik a képbe.

Egyébként egyértelmüen a kérdezö volt a bunkó, alapvetö illemtudással sem rendelkezik, nem tud úgy viselkedni, ahogy egy normális embernek kellene.

Hivatalos viszonyban nem tehezhet le senkit, függetlenül attól, hogy fiatalnak tartja vagy sem, illetve hogy mennyire szeret/nem szeret magázódni.

Én általában tegezös tipus vagyok (60 fölött), nem akadok fenn, ha valaki privát letegez, akár egész fiatal valakiktöl sem zavar, de ha a munkámmal kapcsolatosan kerülünk kapcsolatba, ott elvárom a magázást.

dec. 7. 20:11
 20/32 anonim ***** válasza:
47%

Köszönöm a 20-asnak. Végre valaki!

15-ös és 18-as voltam.

dec. 7. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!