Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, nők azt ti megèrzitek...

Lányok, nők azt ti megèrzitek ha egy férfinak van pénze de nem látszik illetve nem hivalkodik vele?

Figyelt kérdés
Általában az a tapasztalatom,hogy nektek nőknek jók a radarotok erre.

dec. 7. 11:45
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Nem érezzük meg. Ezért ismerkedünk, ezalatt kiderülnek dolgok, már aki figyel a másikra. Nekem is sok pénzem van és én sem hivalkodok, pont ezért hasonló sráccal képzelem el…
dec. 7. 11:57
 2/10 anonim ***** válasza:
51%
Vannak bizonyos beugratós keresztkérdések, amikből meglehet tudni + a külső is hogy mennyire ápolt, milyen rucikat visel. :P
dec. 7. 12:10
 3/10 A kérdező kommentje:

Én úgy öltözködök ,hogy semmi különös hivalkodó márkák nincsenek rajtam.

Igen abból már leszűrhető.

De ha mondjuk nem mond semmi különöset magáról az illető .

dec. 7. 12:29
 4/10 A kérdező kommentje:
Szóval ekkora balga azért nem vagyok,hogy vannak bizonyos keresztkèrdèsek...😂
dec. 7. 12:38
 5/10 anonim ***** válasza:
77%
Kit érdekel, mennyi pénze van. Volt olyan párom, akinek lakása, autója volt. Féltette az autót, a lakást meg mindig az aktuális csaj takarította. A mosógép be se volt kötve, a bojler nem volt bekapcsolva és csak akkor fűtött, ha otthon volt. Két év alatt egyszer hívott meg egy zsíros kenyérre
dec. 7. 17:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Jól tette. :D Így marad gazdag az ember. :) És ám is múltidőben írtál róla, szóval sokat spórolt hogy nem költött rád.
dec. 7. 17:34
 7/10 anonim ***** válasza:

5

Na és miért mentetek szét?

dec. 7. 17:35
 8/10 anonim ***** válasza:
39%
Kit érdekel vane pénze vagy nincs, ha sóher fasz, az úgysem kell, az meg hamar kiderül.
dec. 7. 17:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Azért mentünk szét, mert így nem lehet együtt élni, hogy nem együtt gondolkodunk. A most már férjemmel együtt vettünk fel hitelt és lakást vettünk közösen. Ő sosem sajnált tőlem semmit. Itt nem az anyagiakról van szó, hiszen kb. egyformán kerestünk, csak én albérletben laktam, ő a szüleivel. Ettől függetlenül nem volt spórolt pénze 😃 egyszer egyikünk fizetett, másszor a másikuk. Ez nem a pénzről szól, hanem a felfogásról. Senki se akarja elszedni a kérdező pénzét, ha okos, nem is tudja. De hogy egy kávéra ne hívjon meg, vagy mozi is minek, mert drága...csakis ingyenes programokra vitt, vonaton bliccelve. Mármint ő, én vettem jegyet.
dec. 9. 07:59
 10/10 A kérdező kommentje:
Ja utolsó az ilyesmiket én is kicsinyesnek tartom,hogy semmit sem akar fizetni.Ez ultra gáz de nem is erről beszélek.
dec. 11. 16:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!