Miért nem tudok figyelni az emberekre?
Engem is csak azoknál az embereknél érdekelnek a magánéleti dolgaik, akikhez közel érzem magam, őket szívesen meghallgatom, tanácsokat adok, és együttérző vagyok, ha arra van szükség. De kevésbé szoros kapcsolatok esetén engem se igazán érdekel, ha valaki a magánéletéről kezd el csacsogni. De a legjobban az tud zavarni, ha valaki igazából csak beszélni vagy kifejezetten pletykálni akar, és végig csak a saját témája körül forog.
Összességében én is jobban szeretek általában praktikus dolgokról vagy hírekről, eseményekről beszélgetni, de azért szerintem egy barátságnak az is a része, ha megosztjuk valamennyire egymással a saját örömeinket, bánatainkat stb.
#6 de szerintem ez full normális dolog minden embernél. Kb. mindenkit csak a hozzá közelállók magánélete érdekel.
A baj akkor van, ha valakit az sem, az már valami antiszociális zavar lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!