Mi a véleményetek arról az emberekről akitamikor megvádolnak hogy nőgyűlölő akkor azt valaszolja hogy szeretem a nőket a feleségem is nő...?
Ismerek ilyen nőket lenéző fikázó pasikat, akik allandoan kritizálják a másik nemet csak, ugyanakkor a szex meg kéne nekik. És ez miatt mégjobban utálják a nőket.
Ha párja is van vagy exe arról is csak rosszakat mond utalattal fintorogva.
Na ha egy ilyen ember elkezdené azt magyarázni hogy de ő szereti a párját meg stb, akkor nyilván nem tudja mi az szeretni. Csak mert az nem ez hogy azt nézed ebben milyen tré a nő abban milyen tré, mennyire gáz tőle ez vagy az, mennyire égő ez vagy az benne meg stb.
Ha vki ennyire nem látja önmagát hogy nem a nőkkel van baj, hanem vele, meg akinek ezt jelenti szeretni, hát az a menthetetlen kategoria.
Az érme másik oldalát se feledjük. Ismerek nőket akik szerint már az is nőgyűlölet, ha ők szabadon bántalmazzák válogatott módszerekkel a férfit, és az neki nem tetszik, nem asszisztál hozzá. Meg ismerek olyan nőket is, akik számára minden férfi nőgyűlölő, ha ő maga is nem szélsőséges feminista/white knight/mangina. Az egyetlen dolog amit a szélsőséges hülyeségetekkel sikerült elérnetek, hogy a kezdeti pár nőgyűlölő hülye mellé rengeteg másik nő is felzárkózott a férfigyűlölettel, vagy a férfiaktól való rettegéssel.
Ja és én sem gyűlölöm a nőket, mielőtt a jogos kritika hatására a nyakamba próbálnátok akasztani. De pár az oldalon garázdálkodó férfigyűlölő, arrogáns és gyűlölködő, férfiakat folyamatosan köpködő nőtől néha nekem is kinyílik a bicska a zsebemben.
Nagyon butának kell lenni ahhoz hogy valaki szerint ez egy tényleges érv legyen amellett, hogy szereti a nőket.
Elkönyvelném magamban hogy az illető nem csak szexista, de buta is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!