Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok az olyan emberek...

Mit gondoltok az olyan emberekről, akik használtan szerzik be az elektronikai eszközeik többségét?

Figyelt kérdés

szept. 18. 11:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek ilyet: többnyire üzletel vele, így necces ember. Ha használná, akkor tudatost mondanék.
szept. 18. 11:27
 2/15 anonim ***** válasza:
94%

Semmit.

Ha nem csinál sokszor rossz vételt, akkor még ügyesnek is mondanám. Általában olyanok csinálnak ilyet, akik jobban értenek azokhoz. Pl. egy hűtőgépszerelő egy haverjával Németországból hoz be hűtőket és itt árulja. Értelemszerűen saját maguknak is onnan hoztak hűtőt. De ők értenek hozzá, tudják, mit érdemes megvenni és mit nem. Mi az, aminek javítható hibája van, és mi az, amit nem érdemes javítani.

szept. 18. 11:32
 3/15 anonim ***** válasza:
95%
Azt, hogy biztosan ért hozzá. Én nem tudnék használtan venni, mert nem értek hozzá és nem tudnám, hogy éppen átvernek-e, meg egyáltalán megéri-e.
szept. 18. 11:33
 4/15 Katona Dius ***** válasza:
83%
Én alkalmanként számítógép alkatrészeket szoktam használtan venni, mert jóval olcsóbb, mint az új, de még bőven használható. Nem mondom, hogy bármit megvennék használtan, de ha még jó állapotban van, akkor minek adnék ki valamiért dupla, esetenként tripla árat?
szept. 18. 11:44
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Saját részre/munkára nem vennék használtan.

Miért?

Mert teljesen tisztában vagyok vele, hogy mások hogy bánnak az eszközeikkel és mennyire nem értenek sokszor hozzá. Tehát pl telefont, számítógépet, alkatrészt biztos, hogy nem vennék használtan "fő" számítógépnek amit munkára vagy otthon használok. Pl másodlagosnak ami mindegy, hogyha esetleg tönkre megy, na oda vannék pl használtat. Mert nem számít.

szept. 18. 12:10
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Korábban én is vettem, mert nem volt pénzem újra. Tanulni jók voltak, most már csak újat veszek.
szept. 18. 12:24
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én vettem már használtan elektronikai terméket, de megvan az az árszint / kategória, amiben nem vennék... az pedig a laptop és az okostelefon, mert kb. az egész életemre hatással vannak. Nekem egyszerűen túl rizikós, még a hivatalosan felújított termék is, hogy egyrészt meddig fog működni, másrészt mit tehetek, ha elromlik "tipikus garanciális időm belül". Másokról azt gondolom, vagy bátor, vagy hülye, vagy vmennyire ért hozzá és utánanéz. Mert más az, aki megveszi az első olcsó használt cuccot Jófogásról meg az, aki azért igyekez utánanézni.
szept. 18. 12:33
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Semmit.
szept. 18. 12:40
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolok róluk semmit. A saját pénzéből olyan tárgyakat vehet mindenki, amilyet csak akar.
szept. 18. 12:41
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem a többségét, de néhány cuccot vettem használtan. De mivel nem értek a műszaki dolgokhoz, alaposan utánanéztem vagy megkérdeztem olyan embert, aki ért hozzá. Lekopogom, eddig egyikkel se volt probléma, pedig van olyan, amit már 3-4 éve használok. Van köztük újkorában nagy értékű laptop és telefon is, mindkettőt ahhoz az árához képest kb. negyedáron vettem. Amúgy meg mindenki arra költi a pénzét, amire akarja, szóval azt is megértem, ha valaki nem kér a használt cuccokból.
szept. 18. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!