Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok az olyan emberek...

Mit gondoltok az olyan emberekről, akik használtan szerzik be az elektronikai eszközeik többségét?

Figyelt kérdés

szept. 18. 11:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Mivel ezek elég drágák, én is így szoktam, tízezreket lehet vele spórolni, már ha jó állapotút vesz az ember.
szept. 18. 14:12
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Semmit, miért kéne az ilyen emberről bármit gondolni? Az ilyen kérdéseknek amúgy semmi értelme. Hogy miért? Mert kb. olyan, mintha azt kérdeznéd:

"Mit gondoltok az olyan emberekről, akik úgy hordják az alsógatyájukat, hogy azt mások nem láthatják?"

szept. 18. 14:44
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal olcsóbb tud lenni, így már számít.
szept. 18. 14:47
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is több készüléket vettem használtan. Bár drágább, ajánlott olyan kereskedőnél vásárolni, ahol garanciát is adnak rá. Így nem rizikós, ha gond van vele, a garancia ideje alatt előjön. Népszerűek ma a felújított készülékek, ami csaknem olyan jó, mint egy új.

Egy néhány éves felső kategóriás készülék jobb teljesítményre képes, mint sok új belépő, de akár közép kategória. Árban olcsóbban kapjuk meg ugyanazt a tudást és teljesítményt, sokszor az újéval megegyező garanciával.

Pl. egy 3-4 éves felújított üzleti laptop 100.000 Ft körül megvehető, egy ilyen új ára 450.000 Ft volt. A 100.000-ért elég gagyi új laptopot kapnánk, felújítottban ez az üzleti viszont még ma is jó teljesítményt nyújt, ráadásul az anyaghasználat és a kijelző képe is jobb. Ha még 2 év garancia is van rá, határozottan jó vétel szerintem.

szept. 18. 20:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Hogy valószínűleg tudatosak.
szept. 21. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!