Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok/nők, akiknek érettségij...

Lányok/nők, akiknek érettségije+szakmája vagy diplomája van, összejönnétek olyan pasival, akinek 8 általánosa van, és egy korábbi kapcsolatból becsúszott gyereke, ezek mellett pedig depressziós is?

Figyelt kérdés

dec. 4. 13:50
A kérdező szavazást indított:
Nem jönnék össze
Összejönnék
29 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%
Azt hittem már túlléptél ezen a kérdésen. Miért rágódsz még ezen?
dec. 4. 13:52
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért jönnék össze egy ilyen emberrel?
dec. 4. 13:57
 3/17 anonim ***** válasza:
86%
Neked nem elég jó egy depressziós nő, akinek 8 általánosa és becsúszott gyereke van?
dec. 4. 13:59
 4/17 anonim ***** válasza:
84%
3-as a kérdező nő, írja is, hogy pasiról van szó.
dec. 4. 14:00
 5/17 anonim ***** válasza:
83%
Igen, gondoltam, hogy itt ő lenne a pasi, aki kiszemelt magának egy diplomás nőt, vagy olyanról ábrándozik. 😀
dec. 4. 14:02
 6/17 Katona Dius ***** válasza:
78%
Nos, felfő fokú szakképestíésem, érettségim, 3 szakmám van. A férjem 8 általánossal és egy szakmával él. Gyereke nincs mástól, de egyéb iránt megfelel a leírtjaidnak. És igen, hozzá is mentem. Jó ember, és szeretem. Ugyan annyit keres, mint én, (kicsit többet). Nem gondolnám, hogy probléma, hogy milyen papírjai vannak, ha se anyagilag se máshogy nincs belőle hátrányunk.
dec. 4. 14:04
 7/17 anonim ***** válasza:
22%
5-ös nem érted, a kérdező maga a diplomás nő, akinek tetszik egy 8 általánost végzett, becsúszott gyerekes, depressziós pasi.
dec. 4. 14:06
 8/17 anonim ***** válasza:
45%

Főnökömnek a 8 általános van meg. Az érettségit megvette. Idegen nyelvet nem beszél még csak pár szót sem.

Mindenre megfizet valakit.

5 milliót tuti keres havonta de szerintem többet is.

dec. 4. 14:10
 9/17 anonim ***** válasza:
89%
Nálam a gyerek kizáró ok. Sajátot sem szeretnék, nemhogy másét, grátisz exszel. A többi oké, amennyiben magát el tudja az illető tartani és elég intelligens a 8 általános ellenére is.
 10/17 anonim ***** válasza:
39%
Dehogy jönnék össze ilyennel. Ettől magasabb szinten vagyok. Kinek kéne ilyen alja népi ember? Nekem nem, de az biztos, hogy az ő szintjén biztos találna magának nőt.
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!