Lányok/nők, akiknek érettségije+szakmája vagy diplomája van, összejönnétek olyan pasival, akinek 8 általánosa van, és egy korábbi kapcsolatból becsúszott gyereke, ezek mellett pedig depressziós is?
Figyelt kérdés
dec. 4. 13:50
A kérdező szavazást indított:
Nem jönnék össze
Összejönnék
29 szavazat
1/17 anonim válasza:
Azt hittem már túlléptél ezen a kérdésen. Miért rágódsz még ezen?
2/17 anonim válasza:
Miért jönnék össze egy ilyen emberrel?
3/17 anonim válasza:
Neked nem elég jó egy depressziós nő, akinek 8 általánosa és becsúszott gyereke van?
4/17 anonim válasza:
3-as a kérdező nő, írja is, hogy pasiról van szó.
5/17 anonim válasza:
Igen, gondoltam, hogy itt ő lenne a pasi, aki kiszemelt magának egy diplomás nőt, vagy olyanról ábrándozik. 😀
6/17 Katona Dius válasza:
Nos, felfő fokú szakképestíésem, érettségim, 3 szakmám van. A férjem 8 általánossal és egy szakmával él. Gyereke nincs mástól, de egyéb iránt megfelel a leírtjaidnak. És igen, hozzá is mentem. Jó ember, és szeretem. Ugyan annyit keres, mint én, (kicsit többet). Nem gondolnám, hogy probléma, hogy milyen papírjai vannak, ha se anyagilag se máshogy nincs belőle hátrányunk.
7/17 anonim válasza:
5-ös nem érted, a kérdező maga a diplomás nő, akinek tetszik egy 8 általánost végzett, becsúszott gyerekes, depressziós pasi.
8/17 anonim válasza:
Főnökömnek a 8 általános van meg. Az érettségit megvette. Idegen nyelvet nem beszél még csak pár szót sem.
Mindenre megfizet valakit.
5 milliót tuti keres havonta de szerintem többet is.
9/17 anonim válasza:
Nálam a gyerek kizáró ok. Sajátot sem szeretnék, nemhogy másét, grátisz exszel. A többi oké, amennyiben magát el tudja az illető tartani és elég intelligens a 8 általános ellenére is.
10/17 anonim válasza:
Dehogy jönnék össze ilyennel. Ettől magasabb szinten vagyok. Kinek kéne ilyen alja népi ember? Nekem nem, de az biztos, hogy az ő szintjén biztos találna magának nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!