Miért bírhatom ennyire a meleget? Szervi ok vagy genetika?
Figyelt kérdés
Nyáron a 40 fokban órákig kint vagyok és dolgozok a tűző napon, képes vagyok leülni napozóágyra és a tűző napon zenét hallgatni és pörköltetni magam. Nincs igazán melegem és még napszúrást sem kaptam soha, viszont volt aki bevállalt velem egy ilyen és napszúrást kapott. Ez hogy lehet, hogy én nem? Fehér a bőröm, nincs afrikai rokonom. Sovány sem vagyok, viszonylag nagydarab 100 kilós férfi, de 193 cm magas hozzá. Ezt amúgy 2017 óta űzöm nyaranta mióta állandóan ilyen brutális kánikulák vannak. Nem tudom ebből létezik-e guinness rekord, de lehet fel kéne állítanom valamit :) A hideget viszont gyűlölöm, azt nem bírom így, persze nem vacogok 10 fokban, de a hűvös érzetét nem viselem el sokáig.
39/F
dec. 3. 14:43
11/11 A kérdező kommentje:
Nekem az tökéletes, minden orvosi eredményem rendben.
dec. 5. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!