Miért bírhatom ennyire a meleget? Szervi ok vagy genetika?
Nyáron a 40 fokban órákig kint vagyok és dolgozok a tűző napon, képes vagyok leülni napozóágyra és a tűző napon zenét hallgatni és pörköltetni magam. Nincs igazán melegem és még napszúrást sem kaptam soha, viszont volt aki bevállalt velem egy ilyen és napszúrást kapott. Ez hogy lehet, hogy én nem? Fehér a bőröm, nincs afrikai rokonom. Sovány sem vagyok, viszonylag nagydarab 100 kilós férfi, de 193 cm magas hozzá. Ezt amúgy 2017 óta űzöm nyaranta mióta állandóan ilyen brutális kánikulák vannak. Nem tudom ebből létezik-e guinness rekord, de lehet fel kéne állítanom valamit :) A hideget viszont gyűlölöm, azt nem bírom így, persze nem vacogok 10 fokban, de a hűvös érzetét nem viselem el sokáig.
39/F
Gyerekkorodban gondolom nem volt klímátok. Esetleg panelban nőttél fel?
Én is hasonló vagyok, igaz huszonéves, viszont elszörnyednek, milyen jól bírom a meleget. Én csak azzal tudom társítani, hogy panelban nőttem fel, klíma nélkül. Bent is, kint is, mindig és mindenhol forróság volt, pláne éjszaka, amikor a falak sugározták a meleget. Szerintem ehhez hozzászoktam egy idő után.
MO-on a parasztok évszázadokon keresztül a tüzö napon 40 fok körüli hömérsékletnél dolgoztak a földeken hajnaltól estig.
Annyira nem ritka ezek szerint, hogy itt élö emberek bírják a forróságot, a nyarat meg a napsütést.
Régebben az ilyen nyarak voltak a megszokottak, az elmúlt idöszakban voltak inkább szokatlanul hüvösebbek az átlagnál.
Dettó ilyen vagyok, és sok emberrel szoktam találkozni élőben, aki szintén szívesebben túrázik, horgászik, biciklizik, fut, meg csak úgy sütteti a testét a napon, csak ők aktívan töltik a szabadidejüket hozzám hasonlóan, és nem az interneten sír a szájuk, hogy melegük van.
Egyébként én vörös hajú vagyok, szeplős, kék szemű, fehér. Semmi nem indokolja, hogy ennyire szeressem a meleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!