Egy felnőtt férfi mitől lesz ennyire elcseszett és életképtelen? Ez a génekben van,vagy véletlen alakul így? Vagy csak a mentális betegség elég hozzá?
És a férfiak hány százaléka lehet ilyen? Jól sejtem hogy csak 1-2?
Esetleg a rossz nevelés miatt lesz valaki ilyen?
Egész életében a szülei házában élt, nem tudott elköltözni.
45-50 éves korában sem akar elmenni vásárolni, fél beszélni az emberekhez, sokszor volt munkanélküli.
Közben nárcisztikus jegyei vannak, egyszerre keveredik benne hogy mennyire lenézi magát, azzal hogy ő mennyire jó pasi meg egyedi stb...
olyanokat mond hogy olyan családba születtünk ami a szenvedésre van ítélve, a föld az a pokol és ő azért született hogy a pokolban legyen itt.
Rengetegszer ordít, hangosan sír, de csak otthon, mások előtt meg sem mer szólalni.
Étteremben FELNŐTT FÉRFIKÉNT nem mer kenyeret, sót kérni, utcai árusokhoz nem mer odamenni.
Plázában a kajálda résznél nem mer odamenni kaját venni...
ha inzultalod azonnal elborul az elméje, egész nap tudná a saját idióta “igazságait” kántálni.
És ezek élőben még sokkal rosszabbak.
Én ahogy látom a férfiak 90 százaléka igényli azt hogy nagyon hamar saját lakása legyen, tud dolgozni, sikeres lenni, családfő lenni
Még olyanok is akik akár halál rondák. Lásd pl a brutális Kedves Ferit.
Szóval mi kell ahhoz hogy egy férfi ennyire végletekig életképtelen legyen?
Csak szeretném megérteni.
Nincs vele kapcsolatom
Csak szerettem volna meghallgatni mások véleményét hogy mitől lehet ez
Mert ilyennel nyilván nem találkozik minden nap az ember
Mennyire jó hogy az elmúlt pár évben ennyire divat lett a nárcizmus, hogy már az is ezzel dobálózik akinek fogalma sincs az egészről(nekem van)
Egyszer már leírtam a véleményem ezzel kapcsolatban
Egyrészt a kerdes nem rólam szólt, másrészt mondtam már hogy ti mindig azon akarjátok levezetni a feszkot aki épp itt van
Nem fogom leírni megint ugyanazt
De örülök hogy egy másról szóló kérdésből egy minden bizonnyal pszichiáter mester meg tudja állapítani hogy nárci vagyok :DDD
Nem tudom, hogy nárcisztikus vagy-e, viszont az látszik, hogy empátiával nem nagyon rendelkezel, legalábbis az általad gyengének tartott férfiak felé. Biztos úgy neveltek, hogy egy férfinak keménynek, határozottnak, érzelmeit nem kimutatónak kell lennie. Ez régies felfogás.
Másrészt a pszichiátriai betegségek nem válogatnak. Férfiakat is megtalálnak. Sok férfi szenvedhet súlyos szorongásban. Van, aki nem mutatja ki, mert pont attól tart, hogy gyengének tartják majd, megvetik. Ők elfojtják és inkább infarktust kapnak, az talán jobb? A kérdésben szereplő embernek kezelésre van szüksége, sőt, mivel agresszív, kötelező jelleggel kellene őt kezelni.
48 igen. Miután nagyon jól ismer valakit hosszú éveken keresztül, nem azután hogy elolvasott tőle 3 hozzászólást egy fórumon
Még ezt is ell kell magyarázni b+?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!