Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy felnőtt férfi mitől lesz...

Egy felnőtt férfi mitől lesz ennyire elcseszett és életképtelen? Ez a génekben van,vagy véletlen alakul így? Vagy csak a mentális betegség elég hozzá?

Figyelt kérdés

És a férfiak hány százaléka lehet ilyen? Jól sejtem hogy csak 1-2?

Esetleg a rossz nevelés miatt lesz valaki ilyen?

Egész életében a szülei házában élt, nem tudott elköltözni.

45-50 éves korában sem akar elmenni vásárolni, fél beszélni az emberekhez, sokszor volt munkanélküli.

Közben nárcisztikus jegyei vannak, egyszerre keveredik benne hogy mennyire lenézi magát, azzal hogy ő mennyire jó pasi meg egyedi stb...

olyanokat mond hogy olyan családba születtünk ami a szenvedésre van ítélve, a föld az a pokol és ő azért született hogy a pokolban legyen itt.

Rengetegszer ordít, hangosan sír, de csak otthon, mások előtt meg sem mer szólalni.

Étteremben FELNŐTT FÉRFIKÉNT nem mer kenyeret, sót kérni, utcai árusokhoz nem mer odamenni.

Plázában a kajálda résznél nem mer odamenni kaját venni...

ha inzultalod azonnal elborul az elméje, egész nap tudná a saját idióta “igazságait” kántálni.

És ezek élőben még sokkal rosszabbak.

Én ahogy látom a férfiak 90 százaléka igényli azt hogy nagyon hamar saját lakása legyen, tud dolgozni, sikeres lenni, családfő lenni

Még olyanok is akik akár halál rondák. Lásd pl a brutális Kedves Ferit.

Szóval mi kell ahhoz hogy egy férfi ennyire végletekig életképtelen legyen?

Csak szeretném megérteni.

dec. 2. 12:10
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
61%

A legszomorúbb, hogy neki is szociális fóbiája van és úgy nézi le a férfit. Pedig azért, mert neki nem olyan súlyos az állapota és nő, nincs joga lenézni a betegtársát. Egyrészt még ő is kerülhet rosszabb állapotba. Másrészt nem tudom, hogy venné, ha őt nézné le valaki a betegsége miatt.

Ez a mondás jutott eszembe: "Vakok közt félszemű a király".

dec. 5. 10:57
 32/51 A kérdező kommentje:

29 hat persze mindig azon kell levezetni a feszkot aki ellen lehet írni

De ha a “férfi” irt volna ide hogy ordítok mindenkivel mert éppen megint vmi bajom van, ha nem úgy történik vmi ahogy én akarom akkor egyből bőgők mint egy hisztis tinipixa,bántalmaztam már nálam sokkal gyengébb nőt, de amikor orditas közben meghúztam vki kocsiját és egy nálam erősebb férfi odajött mérgesen akkor elkezdtem a bőgést, jah és adjatok már vmi tippet hogy kit küldjek el magam helyett a boltba mert nem merek kérni 20 deka felvágottat...

Akkor egyből jönne hogy fúj mekkora balfax vagy te, agresszív bántalmazó

Így meg hogy vki más kétszer róla, így simogassuk csak szegény kis beteg lelkét...

szép kis társaság

Majd egyszer kiírom az ő nevében a kérdést, jönni fog a 30 szidó komment

dec. 5. 11:05
 33/51 anonim ***** válasza:
Ezek szerint ön-és közveszélyes elmebeteg az illető. Nos,akkor zárt osztályra való. Sajnos kevés az intézmény, ezért szaladgál sok ilyen ember köztünk, néha elszabadulnak.
dec. 5. 12:13
 34/51 A kérdező kommentje:
Nahát micsoda fordulat az ügyben
dec. 5. 12:16
 35/51 anonim ***** válasza:
100%
45-50 éves koráig nem ártott büntetőjogilag senkinek, akkor csupán egy mérgező személyiségről van szó. Ha nem lehet rajta segíteni, inzultálni sem kell. Megvívódik ő saját magával is. Majd csak rúgjátok rá az ajtót, ha gyanúsan sokáig nem látni. A fizikai egészsége is a béka segge alatt lehet.
dec. 5. 12:35
 36/51 anonim ***** válasza:
34.: Ha kevés információt adsz meg az elején, akkor ne csodálkozz.
dec. 5. 12:50
 37/51 A kérdező kommentje:

Ez neked kevés info volt?

Nézz már rá a kérdésre

Meg a válaszaimra

dec. 5. 12:56
 38/51 anonim ***** válasza:
Igen, kevés, mert az ismétlődő tettlegesség, autórongálás, nőverés azért nem azonos az ordibálás szinttel.
dec. 5. 12:59
 39/51 A kérdező kommentje:

Na hat akkor már ezt is tudod

Árnyaltabb a sztori

dec. 5. 14:37
 40/51 anonim ***** válasza:
55%
Komolyan sajnálom ezt a fickót, hagyd békén! Ha meg a lánya vagy, akkor közösen menjetek el terápiára!
dec. 5. 14:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!