Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy felnőtt férfi mitől lesz...

Egy felnőtt férfi mitől lesz ennyire elcseszett és életképtelen? Ez a génekben van,vagy véletlen alakul így? Vagy csak a mentális betegség elég hozzá?

Figyelt kérdés

És a férfiak hány százaléka lehet ilyen? Jól sejtem hogy csak 1-2?

Esetleg a rossz nevelés miatt lesz valaki ilyen?

Egész életében a szülei házában élt, nem tudott elköltözni.

45-50 éves korában sem akar elmenni vásárolni, fél beszélni az emberekhez, sokszor volt munkanélküli.

Közben nárcisztikus jegyei vannak, egyszerre keveredik benne hogy mennyire lenézi magát, azzal hogy ő mennyire jó pasi meg egyedi stb...

olyanokat mond hogy olyan családba születtünk ami a szenvedésre van ítélve, a föld az a pokol és ő azért született hogy a pokolban legyen itt.

Rengetegszer ordít, hangosan sír, de csak otthon, mások előtt meg sem mer szólalni.

Étteremben FELNŐTT FÉRFIKÉNT nem mer kenyeret, sót kérni, utcai árusokhoz nem mer odamenni.

Plázában a kajálda résznél nem mer odamenni kaját venni...

ha inzultalod azonnal elborul az elméje, egész nap tudná a saját idióta “igazságait” kántálni.

És ezek élőben még sokkal rosszabbak.

Én ahogy látom a férfiak 90 százaléka igényli azt hogy nagyon hamar saját lakása legyen, tud dolgozni, sikeres lenni, családfő lenni

Még olyanok is akik akár halál rondák. Lásd pl a brutális Kedves Ferit.

Szóval mi kell ahhoz hogy egy férfi ennyire végletekig életképtelen legyen?

Csak szeretném megérteni.

dec. 2. 12:10
1 2 3 4 5 6
 11/51 Jól van ez így? ***** válasza:
A szociális fóbiának nincs semmi köze a génekhez és nem is véletlen alakul ki. Nem ilyennek születik, lehet rajta segíteni és nem feltétlen marad ilyen örökre.
dec. 2. 18:48
 12/51 A kérdező kommentje:

Már idős, már így marad

De ez nem csak szoc. Fóbia

És ilyen extrém mértékben pont egy férfinál aki ugye elvileg az erősebb nem...

kivételesen elcseszett

dec. 2. 19:00
 13/51 Jól van ez így? ***** válasza:
Miért egy szociopatának jobban örülnél? Amúgy meg neked sem biztos, hogy csak a fogad fáj.
dec. 2. 19:21
 14/51 anonim ***** válasza:
Szerintem komoly szociális fóbiája és generalizált szorongása lehet. Biztatni lehetne, hogy kezeltesse.
dec. 3. 00:02
 15/51 A kérdező kommentje:

13 mi az hogy jobban örülnek? Azt sem tudod hogy kiről van szó.

14 sztem ha egy 50 éves elvileg FÉRFI annyit nem bír megtenni hogy szól egy ártalmatlan pincérnek hogy kellene neki kenyér, vagy odamegy egy ártalmatlan kínai eladóhoz mondani neki hogy Hello ebből a csirkéből kerek, akkor ott vége mindennek

Nyilván lehet egy férfinek is szoc fobiaja de ez már a legalja kategória

Elon musk létrehoz egy spaceX-et, ez meg nem mer fagyit venni..

Ha meg nem is vagy a legmagabiztosabb, de ez, hogy nem mersz kenyeret kérni

Életemben nem láttam meg ennyire elbaszott embert.

És csak szeretném megérteni hogy mitől lesz vki ilyen.

Úgy hogy meg a külseje sem ronda, a teste sem az.. nem kövér, nem sovány... ami nyilván visszatartja a férfiakat

dec. 3. 04:47
 16/51 anonim ***** válasza:
82%
Biztos te sem vagy egy főnyeremény, csak annak hiszed magad. 😀
dec. 3. 05:47
 17/51 anonim ***** válasza:

15.: Borzalmas a hozzáállásod a pszichés betegekhez. Legalja kategória, meg elb..tt.

Mitől lehet ilyen valaki? Általában kell egy genetikai hajlam, amit bizonyos életesemények aktiválnak.

dec. 3. 08:49
 18/51 anonim ***** válasza:
76%
Már ne haragudjál kérdező, de az ilyenek szokták még jobban megalázni a másikat, meg aljas módon kibeszélni jó hangosan a háta mögött(10 év munkahelyi tapasztalat). Csak nem gyárban "dolgozol" irodistaként, vagy valami léhűtőként a főnök kedvenceként, mert jókor volt jó helyen (protekció) és bőven van ideje másokat még jobban porba döngölni? Hányok az ilyen emberektől! Az illetőnek segítségre van szüksége!
dec. 3. 11:51
 19/51 anonim ***** válasza:
100%
Előfordulhat, hogy règebben bántották az emberek ès amiatt alakult ki nála egy szociális szorongás, ami olyan nagy fokú fèlelem az emberi interakciótól, hogy nem mer egy kenyeret se kèrni. De nem is muszáj, hogy bántsák, egyszerűen csak elzárkozik hosszú időre az emberektől, kerül mimden nemű èrintkezèst, egy idő után kialakul egy ilyen kisebb fèlelem tőlük. Ezen úgy tud segíteni, hogy megismeri magát, a problèma okait, cèlokat tűz ki. Fokozatosan belemegy azokba a helyzetekbe amik fèlelemmel töltik el, lassan fejlődik ès ráeszmèl, hogy egyre kevèsbè fèl az adott helyzettől. Dolgoznia kell magán. Ha egyedül nem megy , kèrje pszichológus segítsègèt. Lètezik ingyenes tb alapú pszichológus is.
dec. 3. 11:55
 20/51 A kérdező kommentje:

19 kenyeret nem mer kérni, de gyereket azt tudott csinálni... ez elég nagy paradoxon...

nekem is szociális fobiam van

A telefonálás a legrosszabb. Ettől függetlenül én odamegyek a kínai étteremben az eladohoz és elmondom neki hogy szia, ezt kérem.

És én nem vagyok 50 éves férfi, állítólag az erősebb nem.

Orvoshoz sem ment soha, mert oda sem MER elmenni

Ja és a gyógyszertárba sem mer bemenni.

Egyszerűen felfoghatatlan számomra hogy mitől alakulhat ki ez egy férfiben

És azért mondom hogy ferfiben mert bennük van a tesztoszteron, ami az erősebb nemmé teszi őket

Háborúba mennek, főleg régen ok voltak a vezetők, hadvezérek, elnökök stb...

erre van olyan példány aki egy zoknit nem mer venni magának a kianiban...

A legszánalmasabb az volt amikor nem mert fagyit venni

Most őszintén, létezik olyan felnőtt 50 éves pali aki nem MER odamenni a 20 éves fagyiárus fiuhoz?

17 igen bizalmas a hozzáállásom magamhoz is mert én is az vagyok, én is elbaszott vagyok. De én egy 50 kilós fiatal lány vagyok, tőlem nem azt várja el a társadalom, mint egy felnőtt fizikailag erős férfitől.

Más férfit is basztattak a suliban. És normális felnőtt lett belőlük. Ez nem kifogás.

dec. 3. 12:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!