Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan hobbi, tevékenység,...

Van olyan hobbi, tevékenység, ami gyerekkorodban jó szórakozás volt, de ma már nem az?

Figyelt kérdés
Nekem egészen a húszas éveim elejéig a kedvenc programom a strandolás volt (medencés). Ma viszont már nem csinálom, mert egyrészt hajlamos lettem fülgyulladásra meg nőgyógyászati problémákra, amit vízben könnyebben elkapok, másrészt akkora tömeg van mindig, főleg rossz arcok lepik el, élvezhetetlen lett, a kaja drága és szar.
dec. 1. 13:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Biciklizés, fára mászás, bunkerépítés kint vagy a lakásban. Már egyiket sem csinálom tíz-tizenkét éves korom óta.
dec. 1. 13:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Olvasás, sajnos már nem köt le annyira sokáig. Szoktam egyébként olvasni, de max egy órát alvás előtt. Gyerekkoromban meg simán elfetrengtem a szőnyegen egy könyvvel és elolvastam a felét egy nap alatt.
dec. 1. 13:56
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Homokozás, hintázás, babázás, rollerezés.
dec. 1. 14:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Rajzolás. Nincs már türelmem. Olyan dolgokat szeretek manapság,aminek kvázi azonnal eredménye van, hiába hobbi. Pl egy süteményt megsütni.
dec. 1. 14:00
 5/11 anonim válasza:
100%
Nekem is a razolás volt amit gyerekkoromban nagyon szerettem de most hogy nekem iskola miatt heti 7-8 órában rajzolok kicsit elveszi az egésznek a hangulatát
dec. 1. 14:03
 6/11 anonim ***** válasza:
Rajzolás, színezés, naplóírás, biciklizés, fára mászás, játszótérre járás, ott is inkább hintázás, sorozatnézés, illetve néha az olvasás is ilyen. Az utóbbi kettőt még így is csinálom, azonban már nem is köt le nagyon, és együltömben sem haladok velük valami sokat. Régen meg teljesen lazán elvoltam velük órákon át, ez sem megy már.
dec. 1. 14:25
 7/11 Metionin ***** válasza:
Csak a játékokkal való játszás szűnt meg. A hobbijaim egy része ugyanaz, mint ovis-kisiskolás koromban, amit elhagytam, azt inkább azért hagytam el, mert már nem fér bele az időmbe (pl. az éneklést amikor egyetemre kerültem, 15 év után hagytam abba) de van, amit újrakezdtem amikor újra lett rá lehetőségem (pl. balett). A rajzolás, olvasás stabilan megvan ovis korom óta, a balettot is szívesen csináltam volna megszakítás nélkül de vagy pénz vagy lehetőség vagy idő nem volt rá egy darabig. Még a sakkot tudnám mondani, kiskoromban versenyeztem is de egy idő után untam, amikor kijártam az általánost, már nem kötött le.
dec. 1. 14:28
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
videójáték, 20as éven azzal teltek, több 1000 órám volt benne. Ma már csak háttérzajként nézek streameket, játszani nem ülök le. Míg a háttérben megy addig tudok mást csinálni.
dec. 1. 14:58
 9/11 anonim ***** válasza:
64%
Fasszverés.
dec. 4. 15:25
 10/11 A kérdező kommentje:
9. Az hogyhogy nem jó már neked? :D
dec. 4. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!