Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan történi nálatok egy este?

Hogyan történi nálatok egy este?

Figyelt kérdés
Mikor fürödtök, vacsoráztok, hány óra fele feküdtök le aludni. Alvás előtt, mivel töltitek az időt?

#Esti tevékenységek
nov. 5. 18:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Változó.

Amikor kulfoldon voltam tancoslány én du 3 kor keltem(tőbbiek mindig hamarabb, 11-12 óra körül), tus kaja smink es este 6 ra jártunk asszem dolgozni reggel 6 ig.

A legsz.rabb volt mint záráskor jött velünk a főnök a szállásra mindig(kontroll mert nem lehet elmenni sehova nem lehet vendéggel randizni stb), es még hozott kaját körasztalnál beszélgetések nevetések en mindig azt éreztem hogy akkor még most sincs vége a munkaidőnek, de mindig kihúztam magam es bebújtam vagy beájultam az ágyba inkabb, vagy cseteltem a pasimmal sokszor részegen (aki itthon volt)

Jaj aztán meg mikor a buszosok jöttek(akik szállítanak minket haza vagy hozzák az újakat meg megy ez a vándorlás, azok is mindig beültek hozzánk a "nyakunkra" beszélgetni, ahelyett hogy takarodtak volna el.

Na itthon meg napi 8 azom mkndanom se kell, éhbérért diplomával, este hazaérek furdes vacsi net és a bazi nagy semmi.

Itt meg komolyan ez csinál ki idegileg.

Nem is tudom melyik a rosszabb. Ez vagy az..

nov. 5. 18:52
 2/7 anonim ***** válasza:

1.vagyok es itthon rendes nappali 8 órás (ill 9)melom van, kb 10 kor alszom es kb 3-4 kor kelek az unalomtól..

Kínomban alszom el mert kb élni nincs kedvem így, és 3-4 kor vmi ébreszt hogy van még időm melo elott enyém lehet a világ, szabadság azt csinálok amit akarok! Ja de ki fog nekem 3 kor meg 4 kor ráérni..

nov. 5. 18:55
 3/7 anonim ***** válasza:
*Es 6 kor van indulás.
nov. 5. 18:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Vagy 6:30
nov. 5. 18:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Jah kint du 3 kor kelés este 6 tol melo, itt meg hajnal 3 kelés reggel 6 tol indulás. Végulis ugyanaz csak másképp. Ca napi 3-4 órám van "élni" is.
nov. 5. 19:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Amikor kollégiumban alszom, igyekszem legkésőbb fél 10-ig lezuhanyozni, vacsorázni meg általában este 8 felé szoktam. Zuhanyzás után még szobatársammal beszélgetünk, tanulok, olvasok, elalvás előtt meg vagy kicsit telefonozok még, vagy akkor is olvasok. Igyekszem a lehető leghamarabb aludni, de ez aligha jön össze; elég hangosak is a blokktársak, meg valamelyest, talán, ki is zökkentem. Szóval egy óra felé alszom csak el, de próbálok ez ellen tenni, és többet aludni.

Otthon pedig szintén fél 10 felé tusolok, bár inkább 10 felé közelítve. Enni meg nagyjából ugyanakkor eszem ott is. A különbség az, hogy otthon elalvás előtt többet vagyok ezen az oldalon, illetve sorozatnézéssel zárom, általában, a napot.

nov. 5. 21:55
 7/7 Metionin ***** válasza:
Általában 9-kor érek haza edzésről, zuhany, kis vacsora, fogmosás és bőrápolási szarságok, 10 után ágy, olvasok olyan 11-ig és alszom.
nov. 5. 22:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!