A fiatalok közt miért lett divat a mentális betegség? Az ilyet nem szégyellni kellene?
"Az biztos, hogy jobban járna mindenki, ha az járna pszichológushoz, aki a lelki gondot okozza, "
Tehát ne az járjon akinek gondja van hanem aki okozza? Tudatlan vagyok. Egy embernek hogy lehet depressziót és más mentális bajt okozni?
Hány éves vagy kérdező?
Megnéznélek mennyire tudnál helyt állni mentális betegségek nélkül a mai jelenben, amikor konkrétan az arcodba kapod hogy minden omlik össze, és ahol cél is hogy az emberek már fiatalon mentális betegek legyenek.
"Megnéznélek mennyire tudnál helyt állni mentális betegségek nélkül a mai jelenben"
Ez mit jelent most? Lehet én értelmezek rosszul (de inkább te fogalmazok rosszul) de ez azt jelenti hogy szerinted NEKEM vannak bajaim? És hogy minden ember valójában mentális beteg?
10-es! Az is járjon, akinek gondja van és önállóan nem tudja megoldani. Márpedig az emberek nagyon ritkán tudják megoldani önállóan a lelki gondjaikat ezer ok miatt.
Arra meg kíváncsi lennék, hogy pl. egy nárcisztikus pszichopata mikor fogja belátni, hogy lelkileg halomra gyilkolja a körülötte lévőket, gyakorlatilag a vérüket szívja és ezért önként elmegy pszichológushoz. Soha nem fog, ha el is megy, megvezeti, átveri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!