Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Bántalmazókkal szemben miért...

Bántalmazókkal szemben miért csak bántalmazók védenek meg, más meg senki?

Figyelt kérdés

Pl munkahelyi mobbing, vagy amikor pasik gúnyolnak trágárkodnak, vagy ha vki zaklat.

A rendőrségnek munkahelyi jogászoknak bizonyíték kéne, meg tanúk (akik szintén nem allnak ki mellettem), mindenki hagyja és sz.rakodik tehetetlenkedik csak, így bármikor a fejemre nő bárki.

Bezzeg ha vmi bántalmazónak szólok az egyből rendet tud teremteni, tekintélye van, munkában is lemennek csicskába ha van mögöttem vki olyan aki népszerű, kapcsolatrendszerei vannak, "hatalma" van, tekintélye van, elismert vagy cégei vannak stb, vagy netán nekimegy bárkinek is, nárci, odamer állni, és tartanak tőle.

És akivel jól megszívom én is később, ha szóba állok vele..

De az ilyeneknek ha csak egyet is nyikkanok, ezek ugranak az ilyenekre, ha nőket kell bevédeni. Mintha csak erre vàrnának, mintha ez lenne a lételemük.

Normális emberek meg csak sutyorognak, áldozathibáztatnak, vagy sajnálnak, vagy lsd rendőrség munkajogászok, "hát ez így kevés a jogi úthoz", meg szerencsétlenkedik csak az összes.

#farkas áll csak ki farkas ellen
ma 18:28
 1/2 anonim ***** válasza:
46%
ez a kultúra van ma az országban a legfelsőbb szintekig. a jog se véd. csak az agresszió.
ma 18:31
 2/2 anonim ***** válasza:
mert mindenki a saját seggét félti. életükben nem álltak ki magukért se, nemhogy másért, sajnos ez az általános és nevetséges
ma 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!