Hozzátesz az önbizalmadhoz az, hogy van diplomád?
Figyelt kérdés
Nekem nincs, csak érettségim. 9 éve szereztem és elmentem egyetemre, de otthagytam. Sok savazást kaptam emiatt és néha a mai napig megszólnak miatta. Vagy okoskodnak, hogy kellene szereznem egyet, vagy pl anno társkeresőkön megszakították a beszélgetést (pedig elvileg a férfiak nem is válogatósok haha).
Mostanában azon gondolkozom, hogyha ennyi idő alatt még mindig zavar ez engem, hogy levelezőn elvégzek valamit, még ha nem is helyezkedem el benne.
A ti önbizalmatokon sokat dob, hogy van felsőfokú végzettségetek?
nov. 29. 09:42
21/21 anonim válasza:
Ha a nők nem lennének ekkora sznobok a társkeresésben is... majd' minden profilon ott a "diplomás" szócska, persze a KIT KERES-nél... mert amelyik férfinak nincs az biztos ilyen meg olyan, persze, csak egyféle és annak is rosszféle lehet. Még az úgynevezett munkaerőpiacon se kérik ennyire ezt a darab papírt, mint az állítólag "romantikus" társkeresési világban. Nőknek a romantika a pénz és a társadalmi státusz, a férfi által megteremtett kész, melybe élősködni beleülhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!