Ha nem értél még el sok dolgot az életben akkor is tudsz magabiztos lenni, úgy is van önbizalmad?
Igen.
Nem mindegy, ki mit ért elérésen.
Pl. nemrég hallottam hogy egy srác panaszolta videóban, hogy egy gazember kirabolta, sacc. 11 millió értékben vitt el tőle dolgokat, tehát az egesz életét elrabolta. "Az egész életemet!"-ismetelgette.
Ohh mondom jóságos ég! Mert 11 millió az sok pénz ugyebár. Sajnálom, tenyleg sajnálom, hogy megkárosították ennyivel.
De hogy 11 milliót ér az élete..?! Tessék?!
Ez azért elég szomorú.
Es ott ismetelgette, hogy "11 millió TEHÁT az életem".
Van családja, háza, épp az autójában ült rendes ruházatban jóltápláltan és neki elvették: Az életét!
Ha az asszonyt vitték volna el, akkor is így kiabált volna, hogy "az asszony, TEHÁT az életem"?!
Nem tudom. Ne a pénzem legyen a sikerem mutatója, nekem ne az legyen az életem. Ne az legyen az önbizalmam alapja, mertha kirabolnak nem lesz többé önbizalmam. Meg életem...
Ki mit ért elérés alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!