Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hozzátesz az önbizalmadhoz...

Hozzátesz az önbizalmadhoz az, hogy van diplomád?

Figyelt kérdés

Nekem nincs, csak érettségim. 9 éve szereztem és elmentem egyetemre, de otthagytam. Sok savazást kaptam emiatt és néha a mai napig megszólnak miatta. Vagy okoskodnak, hogy kellene szereznem egyet, vagy pl anno társkeresőkön megszakították a beszélgetést (pedig elvileg a férfiak nem is válogatósok haha).

Mostanában azon gondolkozom, hogyha ennyi idő alatt még mindig zavar ez engem, hogy levelezőn elvégzek valamit, még ha nem is helyezkedem el benne.

A ti önbizalmatokon sokat dob, hogy van felsőfokú végzettségetek?

nov. 29. 09:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
77%

#10, érdekes, amit mondasz. Én inkább tisztellek azért, mert harmadjára is nekimentél.

Engem pl kirúgtak az egyetemről, ami teljesen rombatett. Aztán nekimentem újra és végigcsináltam. Azóta konkrétan büszke vagyok arra, hogy tanultam ebből és nem hagytam rá.

A sikerre és a kitartásra kell emlékezni.

nov. 29. 12:41
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Minimálisan hozzátesz, azonban alapszakon azt hittem, nagyobb durranás lesz és több öröm, büszkeség lesz bennem, amikor kimondom, vagy belegondolok abba, hogy van diplomám.
nov. 29. 15:30
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
12-esnek igaza van. Megvan, akkor hirtelen egy teher leesik a válladról hogy végre ezt is kipipáltad. Aztán semmi. Megy tovább az élet úgy mint előtte.
nov. 29. 17:26
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy időszak, amikor azt éreztem, hogy igen, de rájöttem hamar, hogy igazából nem: senkit sem érdekel.
nov. 29. 20:32
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de nem a papír miatt önmagában, hanem a karrierút miatt, ahogy meglettek és ahogy alakult a karrierem miattuk/közben.
nov. 29. 21:12
 16/21 anonim ***** válasza:
Amit még megjegyeznék: olyanok reagáltak rosszallóan a diplomám hiányára, akik amúgy diplomával alacsony beosztásban dolgoznak. Irodai kávéfelelősként kb. Az sem érdekelte őket, hogy én is irodai pozícióban akár 2-3-szor annyit keresek mint ők... :D
nov. 29. 22:07
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Semmi hatással nincs az önbizalmamra. Inkább egy ilyen megnyugvásérzést ad, stabilabb vele a jövő
nov. 29. 22:47
 18/21 anonim ***** válasza:
Engem inkább az bánt hogy a sok pszichés gondom miatt soha nem fogok tudni elvégezni egy egyetemet, pedig tudom hogy az eszem alapján lehetséges lenne
nov. 30. 03:46
 19/21 A kérdező kommentje:
18. Na igen én is emiatt hagytam ott, pedig nem vagyok hülye :/
nov. 30. 05:22
 20/21 A kérdező kommentje:
6. Köszi, már van párom amúgy, csak régen volt nehéz emiatt társat keresnem. Amikor otthagytam az egyetemet, azzal együtt az exemet is dobtam, mivel közölte velem, hogy ő nem akar többet a párom lenni, ha nem végzek egyetemet, ugyanis idézem "nem járok iskolázatlannal". Ugyanis szégyellné mások előtt és nem tudna büszke lenni rá. Úgyhogy inkább kidobtam én. Vicces, évekkel később rám írt, beszélgettünk és elmondta, hogy bár a karrierje a helyén van, a szerelmi élete katasztrófa :D
nov. 30. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!