A kérdező szavazást indított:
Igen, nagyon sok szerencsére
Van egy kevéske
Nem, nincs önbizalmam
49 szavazat
2/10 anonim válasza:
Igen, van.
Néhány hasznos link, akinek nincs önbizalma, de szeretné növelni:
https://www.youtube.com/watch?v=3uCR7cC6sg0&ab_channel=Th%C3..
4/10 anonim válasza:
Már van. Pár éve még csak egy kevés volt.
5/10 anonim válasza:
Belenézek a tükörbe leszáll 3 angyal. Amióta kigyúrtam magam és kellek minden nőnek már nem bírok az egómmal
6/10 Metionin válasza:
Alapvetően van, hosszas küzdelem árán gyúrtam magamnak. Viszont még mindig vannak pillanatok, amikor kevésnek érzem magam olyan dolgokhoz, amiről az agyam másik fele tudja, hogy meg tudom csinálni.
7/10 anonim válasza:
#2 az egyetlen hasznos "linket" ebben a témában úgy hívják, hogy pszichológus.
8/10 anonim válasza:
Én pont hogy beképzelt és nagypofájú vagyok. Ez van és kész, nem érdekel, hogy ki mit gondol rólam.
9/10 anonim válasza:
A nagyon sok és a nincs között nüansznyi a különbség. Mindkettő mögött ugyanaz az önértékelési probléma áll. Csak az előbbi öntudatlanul túlkompenzálja az önbizalomhiányát. Pszichoterápia segít mindhárom esetben helyrebillenteni az önértékelést.
10/10 anonim válasza:
Azért látszik, hogy a sok önbizalomhiányos leszavazta a 2-es válaszomat irigység és rosszindulat miatt.
Én pl. soha nem voltam pszichológusnál, magam fejlesztettem az önbizalmamat az ehhez hasonló könyvek, hanganyagok tanulmányozásával, előadásokon való részvétellel és az életből jövő tapasztalatok útján. De aki akar, menjen pszichológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!