Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha be lennétek zárva egyedül...

Ha be lennétek zárva egyedül egy garzonlakásba, ahol van minden (kaja, tv, net, macska), mennyi idő után őrülnétek meg?

Figyelt kérdés
nov. 29. 09:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Elég hamar.

Amikor covidos voltam, 10 napig karanténban voltam. Kertes házban lakunk, együtt volt a család, olyan nagyon rosszul sem voltunk, mégis nehéz volt. Pedig még tollaslabdázhattunk is a kertben.

Amikor lejárt a karantén azonnal bejártam a várost, mindenféléket intéztem, annyira hiányzott, hogy kimozduljak végre.

nov. 29. 11:14
 12/21 anonim ***** válasza:
75%
Bírnám életem végéig szerintem. :D
nov. 29. 11:28
 13/21 anonim ***** válasza:
Bár a net és a kaja elég lenne, viszont hosszútávon soha nem voltam egyedül. Eddig legtöbb egyedül töltött idő üdülésen 3 nap volt, na de ott is mászkáltam. Kétlem, hogy tovább bírnám.
nov. 29. 12:44
 14/21 anonim ***** válasza:

13+

Ha már Covid: akkor is mentem túrázni baráttal és párommal. Úgyhogy mi ezt nem viseltük el.

nov. 29. 12:45
 15/21 anonim ***** válasza:
Ha havi egy prostit rendelhetek magamnak, akkor ellennék így.
nov. 29. 13:52
 16/21 anonim ***** válasza:
Szerintem sokáig bírnám, bár a természet, kirándulások, túrázások hiányoznának, viszonylag hamar.
nov. 29. 15:01
 17/21 anonim ***** válasza:
Hasonlóan élek több éve, úgyhogy maga (lenne) a Paradicsom:).
nov. 29. 20:33
 18/21 anonim ***** válasza:
Amúgy egy introvertáltnak ez nem feltétlen jelentene gondot, egy extronak annál inkább.
nov. 29. 20:34
 19/21 anonim ***** válasza:
Hát ha a macskát ki lehet engedni, akkor bármeddig.
nov. 29. 21:13
 20/21 anonim ***** válasza:
5 év. Még nem őrültem meg.
nov. 29. 22:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!