Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagydarab kigyurt férfi...

Nagydarab kigyurt férfi létemre gyerekesen viselkedem sokszor és lelkileg nagyon érzékeny vagyok. Ez normális ?

Figyelt kérdés
Soha nem tudtam a jövőre gondolni. Mindig a mának éltem. Szégyenlem ,hogy ilyen vagyok. Meg mindenkivel kedves vagyok. Nem tudok határozott lenni. Nincsenek céljaim és sokszor gyerekesen viselkedem. Soha nem akartam gyereket és házasságot se senkivel. Mindig voltak barátnőim és most is van de nincsenek terveim a jövőre nézve. Élek a mának. Már fiatalabb koromba is így volt. Most 40 vagyok. Szüleimmel élek. Nem tudok tervezni,hogy pl mi lesz jövőre vagy azután. Csak én vagyok ilyen vagy más is van így ?
tegnapelőtt 04:38
 1/6 anonim ***** válasza:
40%

Pedig a család az jó nagyon.

Lehet komolyodnâl töle,de ha ennyire nem akarod tényleg nem kell erőltetni,annak örülj,hogy van meg volt mindig barátnőd.

A nők nem nagyon szeretik azt,ha egy férfi otthon lakik.

tegnapelőtt 04:48
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
Én azt mondom, hogy ha neked ez így jó, ha te így boldog vagy, akkor élj így és sz.rd le, hogy ki mit mond vagy milyen életmódot várna el tőled! A házasságot és a gyereket is nyugodtan engedd el, a legtöbben csak a társadalmi elvárás/norma miatt vállalják ezeket, aztán meg szenvednek tőle. Csak te tudod, hogy mitől és hogyan vagy boldog, élj így, amíg másnak nem ártasz vele.
tegnapelőtt 05:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Amíg ez neked meg azoknak az embereknek megfelel, akik részei az életednek, addig nincs ezzel gond.

Ha a szüleid vagy az aktuális párod nem csesztet állandóan, hogy valami nem jó, amíg te nem érzed rosszul magad így, tulajdonképpen nincs okod változtatni.

Előre tervezni mondjuk annyira érdemes, hogy amikor már nem lesznek szülők, akkor is szükséged lesz lakhatásra, ez nem minden családban zajlik egyszerűen.

A gyerek téma a pár soros leírásodból szerintem se jó döntés. Illetve a megélhetés még egy tervezést igénylő témakör, bár azt nem írtad valószínűsíthető, hogy dolgozol és a megélhetésed magadnak biztosítod, azért egy nyugdíj előtakarékosság nem egy rossz döntés.

tegnapelőtt 06:53
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom a nők rendszeresen kifényesítik a golyóidat szépfiu
tegnapelőtt 08:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem gond, vannak pozitív értelemben vett gyermeteg emberek.
tegnapelőtt 18:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Én előbb utóbb igyekeznék összhangba hozni a megjelenésemet a habitusommal. Hogy stílusos legyek. Tehát vagy igyekeznék felnőni a külső megjelenésemhez viselkedésben és érzékenységben, vagy a külsőmben alkalmazkodnék a belsőmhöz...
tegnap 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!