Hány évesen tudatosult bennetek lelkileg hogy már vége a fiatalságotoknak?
Figyelt kérdés
ma 20:56
2/12 anonim válasza:
Nincs időponthoz kötve. Ha már sok inden fáj meg nem megy úgy, mint korábban, akkor szép lassan tudatosul, de öregember nem vénember. Még csak 79 múltam.
5/12 anonim válasza:
33 vagyok, még nem tudatosult, semmivel sem másabb az életem, mint huszonévesen, sőt, inkább jobb. Szebb vagyok, magabiztosabb, lazább, több az energiám. Könnyebben barátkozom, spontánabb vagyok, nincsenek egészségügyi problémáim, nem vagyok fáradt, nem fáj semmi. Szerintem azért egy jó pár évem még van, amíg fiatalnak érzem majd magamat.
8/12 anonim válasza:
Engem a 36 billentett ki, amikor tudatosult bennem, hogy most már évről évre közelebb a 40 és nem leszek többé harmincas. Ez úgy megmaradt, hogy azon a nyáron nem éreztem magam jól a bőrömben. Akkoriban jelentek meg az első ősz hajszálak is, akkoriban sokszor eszembe jutott ez a téma.
Most 38 vagyok, már nem nyomaszt.
9/12 anonim válasza:
2007-03-20
Ez a születési évem, tehát 4 hónap múlva leszek 18.
Ez ugye még bőven fiatal, de jogilag felnőtt leszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!