Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milliárdosként megvennéd a...

Milliárdosként megvennéd a társasház összes lakását, hogy végre nyugton élhes? Vagy akkor már inkább egy kertes?

Figyelt kérdés

Én megvenném az összes lakást, enyém lenne az egész társasház, csend lenne mindig. Jaj de jó lenne. Vagy lehet kiadogatnám a lakásokat, de nagyon megszűrném, hogy kiknek. Se állat, se gyerek nem jöhetne, csak csendes emberek. Egy nagyon komoly házirend lenne érvényben, és aki azt megszegi, annak mennie kell.

A kertes házzal az a baj, hogy ott is lehetnek hülye, hangos szomszédok. Igaz meglehetne venni a szomszéd házakat is. De akkor is jobb a társasház, biztonságosabb is, nehezebb betörni pl.

tegnapelőtt 07:38
 1/9 anonim ***** válasza:
59%

Nincs értelme megvenni, ki a franc tartja karba a lakásokat??? Ha nyugtot akarok, akkor kiadni sincs értelme, nagyon hamar elhíresülnél a városban, hogy te egy kekeckedő főbérlő vagy, akinél fingani se lehet.

Menj tanyára.

tegnapelőtt 07:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Milliárdosként az erdő közepén lenne házam,ahol nincs szomszéd.
tegnapelőtt 07:52
 3/9 anonim ***** válasza:
53%
Én szeretem a szomszédaimat a kertes házban, szóval nem 😅
tegnapelőtt 08:06
 4/9 anonim ***** válasza:
61%

Ha milliárdos lennék akkor vennék egy házat egy nagy birtokon.

Szomszédok lennének de nem egyből a nyakamban.

A birtokra lenne emberem aki rendben tartja így azzal sem lenne gond

tegnapelőtt 08:17
 5/9 Metionin ***** válasza:
Építenék egyet egy saját birtokon ahol erdő venné körül. No szomszéd, no gond.
tegnapelőtt 09:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Milliárdosként a lehető legjobb és nekem leginkább előnyös házat venném meg, és költöznék társasházból, amilyen gyorsan lehet.
tegnapelőtt 12:45
 7/9 anonim ***** válasza:
58%
Fogalmad sincs a milliárdosról. 100 hektárt vesz meg, hogy a szomszéd házibulija se hallatszódjon át hozzá az erdőn keresztül. És a semmi közepén épít palotát. Meg nyilván az oda vezető utat is...
tegnap 14:50
 8/9 A kérdező kommentje:
De én lakásban akarok élni a városban, nem az erdő közepén egy kastélyban.
ma 07:38
 9/9 anonim ***** válasza:

8

Akkor először legyél milliárdos.Ha ezt megoldod,akkor a lakásigényeidet is.

ma 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!