Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi ez a nagy "A kutyád nem a...

Mi ez a nagy "A kutyád nem a gyereked" mánia TikTok-on?

Figyelt kérdés
Egyre többen tesznek fel ilyen kioktató videókat TikTok-ra, hogy "A kutyád nem a gyereked, hisz nem te szülted...." stb. Mit zavarja őket, hogy néhányan a gyereküknek becézik a kutyájukat? Ennyire unatkoznak? Miért nem mennek dolgozni?
tegnapelőtt 08:20
1 2 3
 1/24 KataCoach ***** válasza:
68%
Mert igaza van. A kutyám nem a gyerekem. Csak a macskáim. 😁
tegnapelőtt 08:32
 2/24 Katona Dius ***** válasza:
40%

Nem tudom, de ezzen logika mentén pl az örökbe fogadott gyereket se nevezze senki a gyerekének, mert nem ő szülte.

Persze, tudom, más fajsúlyú a dolog, de ha már ez az indok, lehet így is értelmezni.

Amúgy én sem értem, mi baj van vele. Én is hívom a gyerekeimnek a macskáinkat, függetlenül attól, hogy TUDOM, hogy nem a gyerekem, és nem pelenkázom be, hogy cumisüvegből etessem. A haveromat is szoktam tesónak hívni, méggis tudom, hogy nem a testvérem. Szóval nem értem én sem a problémát. Hívhat bárki bárhogy bárkit/bármit, amíg fejben helyre tudja tennia dolgokat.

tegnapelőtt 08:33
 3/24 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező,az hogy utálod az embereket,a te dolgod
tegnapelőtt 08:33
 4/24 anonim ***** válasza:
54%
Most a kérdés lényegétől eltekintve: szerinted egy 3 perces videó, meg egy 8 órás munkaviszony nem egyeztethető össze egy 24 órás napban?
tegnapelőtt 08:34
 5/24 KataCoach ***** válasza:
55%
Viccet félre, komolyan kérdezem, ilyen undorító emberekkel teli világba mégis ki akar újabb embereket szülni? Majd ha mindenki kitakaríttatja az agyát, akkor lesz értelme. Szülőknek pláne kötelező a terápia.
tegnapelőtt 08:34
 6/24 anonim ***** válasza:
33%
5 szülj nevelj jóembert a gyerekedből persze előbb magadból
tegnapelőtt 08:36
 7/24 anonim ***** válasza:
68%
Nem az a baj, hogy úgy becézik hanem ha annak tekintik. És úgy viselkednek vele, mintha ember lenne emberi intelligenciával és nem pedig egy ösztön állat. Ne értsd fére nagyon szeretem a kutyákat volt nekem is tavaly el kellett altatni majdnem belehaltam de ő egy kutya volt akit úgy kellett kezelni. Pl nem volt harapós de mindig figyeltem rá hogy ha jött valaki figyeljek rá hogy nehogy megharapja ott voltam én is mindig. Nem bíztam benne úgy mint ahogy egy gyerekben bízni lehet mert nem az
tegnapelőtt 08:37
 8/24 anonim ***** válasza:
9%
Tudom sok a gonosz férfi,inkább kutyákat csókolgattok
tegnapelőtt 08:38
 9/24 Katona Dius ***** válasza:
100%
8-as a kiskedvenc tartás nem zárja ki a párkapcsolatot, ahogy a kapcsolat sem az állattartás. Lehet közösen is kisállatot tartani. Én házas vagyok, együtt vállaltuka mcskákat, szóval én a férjemet is csókolgatom.
tegnapelőtt 08:41
 10/24 anonim ***** válasza:
41%

Mert sokan tényleg így állnak hozzá: póráz nélkül elengedik, ráugrik másra, de fogadjuk el, mert hogy még olyan, mint egy gyerek. És nehogy félre merjem lökni a kutyáját, mert akkor veréssel fenyegetőzik.

Az egyik legnevetségesebb, amikor mesélik, hogy a kutya velük nézi együtt a tévét stb. Akkor már miért nem gyereket vállalsz, ha azt értékeled, hogy olyan, mint egy ember?

tegnapelőtt 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!