Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A gyerekem telefonján a...

A gyerekem telefonján a tiktok azt írja ki, hogy felfüggesztették a fiókját, de pc-n meg be tud lépni ugyanabba a fiókba. Ott nincs felfüggesztve?

Figyelt kérdés

Én nem használom a tiktokot, de ezt nem értem. A telefonon nem lehet csinálni vele semmit. Elvileg meg lehetne fellebbezni, nem? De semmit nem enged, csak azt dobálja fel, hogy fel van függesztve, és annyi. Letöröltük, újratelepítettük, de ugyanaz maradt. Néztük gépen is, hátha ott többre jutunk, de ott meg semmi nyoma a felfüggesztésnek. Be tudunk lépni és működik.

Ha valaki tudja, hogy ez wtf, légyszi írja már meg, hogy mit lehetne vele kezdeni, mert én tanácstalan vagyok.

2024. jún. 14. 16:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
Semmit nem lehet vele csinálni. Netről meg tudja nyitni, mert ott valószínűleg úgy is csak nézelődni, meg kedvelni/kommentelni tud, videót feltölteni nem. De azt simán profil nélkül is lehet csinálni. Nyilván tudni kéne az okát, miért függesztették fel, és kivárni, hogy mi lesz a fiókjával. Emailt nem kapott? Esetleg a kéretlen/spam mappába?
2024. jún. 14. 19:09
 2/13 anonim ***** válasza:
42%
Lehet nem kéne a gyereknek engedni azt az adatlopó, butító kínai kémprogramot...
2024. jún. 14. 19:19
 3/13 A kérdező kommentje:

#1: Nem látom nyomát, hogy ne tudna videót feltölteni, beadja hozzá a felületet. Majd holnap kipróbáljuk tényleg fel is tud-e rajta tölteni. Emailt semmit nem kapott a felfüggesztésről, spamben sincs. Egyszerűen nem értem ezt a dolgot, és zavar. Pedig nem vagyok hülye, minden szart én oldok meg a gyereknek, de ez most kifogott rajtam. A telefonja lett cserélve pár hete, meg Family linkben van az a gmail fiókja, amivel a Tiktokra regisztrált anno. De eddig semmi gond nem volt vele. Feltölteni nem szokott, kommentelni sem, privátra van állítva a fiókja, úgyhogy ötletem sincs mi történhetett.

#2: Baromság ez az egész tiktok, de mindenki ezt nyomja a barátai közül, úgyhogy nem fogom eltiltani tőle.

2024. jún. 14. 21:57
 4/13 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
81%

"A telefonja lett cserélve pár hete"

es az ujjal betudott lepni?

milyen uj? bolti gyari uj?

vagy hasznalt bolti/tulajdonosi?

utobbi esetben magat a telefont letilthattak

Elobbi esetben meg valami okbol a szeriat akar ami lehet valtozhat kesobb, vagy frissiteni kell rendszeret stb.

2024. jún. 15. 09:12
 5/13 A kérdező kommentje:
Decemberben vásárolt új gyári. Be tudott lépni rajta, nem volt vele gond idáig. Majd akkor lecsekkolom a frissítéseket is, hátha.
2024. jún. 15. 10:09
 6/13 anonim ***** válasza:
39%
#2 Ha barátai dohányoznak, akkor azt is engedni fogod neki?
2024. jún. 15. 10:15
 7/13 A kérdező kommentje:
#6: És a tiltás hatott bármikor is? Az én fiatalkoromban, aki akart cigizett, max úgy csinálták, hogy ne tudják meg a szüleik. Vagy legalábbis minél később bukjanak le. Az osztálykirándulásokon is mindig megoldották, hogy legyen pia, pedig azt se volt szabad. Nem akarom homokba dugni a fejem. Minél jobban tiltom, majd annál jobban át leszek bacva. Addig vagyok nyugodt, amíg nem titkolja mit csinál a kütyüin, és tőlem (és időben) kér segítséget, ha gond van.
2024. jún. 15. 11:07
 8/13 anonim ***** válasza:
39%
#7 Ezt nevelésnek hívják, ami láthatóan a mai szülőknek nem megy...
2024. jún. 15. 13:25
 9/13 A kérdező kommentje:
#8: Egyrészt a kérdésem nem a nevelésről szólt. Másrészt 30-40 évvel ezelőtt sem működött a nevelésben a teljes tiltás, szóval hagyjuk már. És egyébként meg mindenki a saját gyerekeit nevelje, más életébe ne szóljon bele.
2024. jún. 15. 14:35
 10/13 anonim ***** válasza:
39%
#9 Ha nevelted volna a gyereket, most nem használna ilyen szar platformokat.
2024. jún. 16. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!