A gyerekem telefonján a tiktok azt írja ki, hogy felfüggesztették a fiókját, de pc-n meg be tud lépni ugyanabba a fiókba. Ott nincs felfüggesztve?
Én nem használom a tiktokot, de ezt nem értem. A telefonon nem lehet csinálni vele semmit. Elvileg meg lehetne fellebbezni, nem? De semmit nem enged, csak azt dobálja fel, hogy fel van függesztve, és annyi. Letöröltük, újratelepítettük, de ugyanaz maradt. Néztük gépen is, hátha ott többre jutunk, de ott meg semmi nyoma a felfüggesztésnek. Be tudunk lépni és működik.
Ha valaki tudja, hogy ez wtf, légyszi írja már meg, hogy mit lehetne vele kezdeni, mert én tanácstalan vagyok.
#1: Nem látom nyomát, hogy ne tudna videót feltölteni, beadja hozzá a felületet. Majd holnap kipróbáljuk tényleg fel is tud-e rajta tölteni. Emailt semmit nem kapott a felfüggesztésről, spamben sincs. Egyszerűen nem értem ezt a dolgot, és zavar. Pedig nem vagyok hülye, minden szart én oldok meg a gyereknek, de ez most kifogott rajtam. A telefonja lett cserélve pár hete, meg Family linkben van az a gmail fiókja, amivel a Tiktokra regisztrált anno. De eddig semmi gond nem volt vele. Feltölteni nem szokott, kommentelni sem, privátra van állítva a fiókja, úgyhogy ötletem sincs mi történhetett.
#2: Baromság ez az egész tiktok, de mindenki ezt nyomja a barátai közül, úgyhogy nem fogom eltiltani tőle.
"A telefonja lett cserélve pár hete"
es az ujjal betudott lepni?
milyen uj? bolti gyari uj?
vagy hasznalt bolti/tulajdonosi?
utobbi esetben magat a telefont letilthattak
Elobbi esetben meg valami okbol a szeriat akar ami lehet valtozhat kesobb, vagy frissiteni kell rendszeret stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!