Anikó Jánosi- Pásztor kérdése:
Felfüggesztette a profilomat a Facebook, ellenvetés beküldve de még lenne kérdésem! Két vállalkozói oldal is kapcsolódik hozzá. Azokat vissza tudom szerezni?
Figyelt kérdés
2023. nov. 25. 09:02
1/3 anonim válasza:
Ha nincs hozzá másik fiók kapcsolva adminisztrátornak, akkor szívás.
2/3 anonim válasza:
Visszakaptad azóta fiókod? Nekem január 31-óta van "ellenvetés" alatt a fiókom. Szerencsére a két céges fiókomat a feleségem profiljáról tudjuk kezelni (korábbi törlési hullám alatt adminisztrátorrá tettem).
3/3 Pokol Nikoletta válasza:
Olyan kérdésem lenne, hogy az itt hozzászólók visszakapták a Facebook fiókjukat? A kisfiamnak letiltásra került a fiók és miáltal új gmail fiókja lett azóta, mióta regisztráltunk, nem kaptunk semmit. Készítettünk egy új fiokot, de azt is letiltotta, sőt azóta azt írja ki,hogy bírósághoz lehet fordulni és nem lehet ellenvetéssel élni. Tud valaki segíteni érdemben? Annyira hihetetlen ez az egész. Örökre tilt a Facebook?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!