Hiába akarná bárki is eltiltani, hacsak nem zárja a gyereket szekrénybe, semmi hatása sincs, legfeljebb a szülö tudta nélkül használja.
Értelmes szülö inkább megtanítja a gyereknek, hogyan kell használni, mire kell odafigyelni, akkor nincs probléma.
nov. 29. 15:40
2/8 anonim válasza:
Nem. A fiam 11 éves, most csináltunk neki Facebook fiókot, mert szinte az összes osztálytársának van már. Elmagyaráztam neki, mit hogyan csináljon, és megnéztük együtt ezt a videót: https://www.youtube.com/watch?v=F4WZ_k0vUDM
nov. 29. 17:16
3/8 anonim válasza:
Én elmagyaráztam a két tízévesnek, hogy miért nincs szükségük facebookra.
Ők maguk is butaságnak tartják.
nov. 30. 10:45
4/8 anonim válasza:
Nem
nov. 30. 11:00
5/8 anonim válasza:
3-as: a gond csak annyi, hogy ezzel értelmetlen dolgokat tanítasz nekik, legkésöbb középiskolában szükségük lesz rá, márcsak az iskola miatt is, nem a középkorban élünk (te lehet).
Nem letiltani kell, hanem megtanítani felelöségteljesen használni.
nov. 30. 11:02
6/8 anonim válasza:
Eleve internetezésre alkalmas eszközt nem kap középiskolás koráig, tanuláshoz és játékhoz a közös számítógépet használhatja ami a nappaliban van, így folyamatosan látjuk, hogy mit csinál. Nyilván ez azt is jelenti, hogy mi se nyomkodjuk a telefont például étkezés közben.
nov. 30. 11:36
7/8 anonim válasza:
#5 NEM tiltom tőle őket. De valóban semmi értelme a facebooknak, és mire középiskolába mennek, még ennyi se lesz.
10 évesen pedig egyáltalán nincs szükségül fészbúkra.
Középsuliban lehet, hogy lesz majd, de az még odébb van (negyedikesek)
nov. 30. 15:41
8/8 Thunderfairy válasza:
Ha odafigyel a szülő akkor lehet engedélyezni. Meg kell beszélni a gyerekkel is a dolgokat. Az unokahugom amikor kicsi volt, már 11 évesen is volt facebook profilja. Figyelni kell hogy csak olyan legyen az ismerőse akit tényleg ismer. Szituációkat eljátszva meg lehet tanítani a biztonságos netezésre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!