Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek az emberek penzert...

Angelo99 kérdése:

Szerintetek az emberek penzert sok mindent megtesznek?

Figyelt kérdés
Mai vilagban ugye nagy dolog a penz szerintetek sok mindenre képes sek az emberek a penzert??
ma 20:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
persze, egyesek bejárnak még hétvégente is dolgozni, 200+ órákat nyomnak azért, hogy másokat gazdagítsanak.
ma 20:08
 2/13 A kérdező kommentje:
Hm
ma 20:14
 3/13 anonim ***** válasza:
86%
50 millióért már leápolnék egy férfit.
ma 20:30
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Sok ember igen, és ha nem durva dolog akkor nem is hibáztatom őket. (pl akik több száz ezer forintért küldenek egy lábképet, vagy ilyenek). Bár én ezt sem csinálnám úgy gondolom hogy ez mindenkinek a saját döntése. Viszont nagyon sok politikus a pénzért tönkreteszi mások életét az szerintem visszataszító. Én semmi pénzért nem tenném félre az elveimet, és ezt nem azért mondom hogy magamat jobb színben tüntessem fel. Én dolgozok a pénzért, tanultam és megvan a magam értékrendje amit örök gazdagságért sem adnék oda. (Sajnos vagy nem sajnos hatalmas igazságérzetem van, és nem tudnék tükörbe nézni ha valami olyat csinálnék amit én magam is elítélek)
ma 20:39
 5/13 A kérdező kommentje:
Aha
ma 20:41
 6/13 anonim válasza:
62%
Még kepések a pénzért dolgozni is.😂🤣
ma 20:42
 7/13 anonim ***** válasza:
50%
100 millióért meg konkrétan hagynám, hogy úgy használjanak engem, mint egy ócska ribit, szexjátékszert...
ma 20:45
 8/13 A kérdező kommentje:
Piha
ma 20:47
 9/13 anonim ***** válasza:
63%

"Szerintetek az emberek penzert sok mindent megtesznek?"

Napi 8-10 órákat dolgoznak, még utaznak és túlóráznak is érte.

"Mai vilagban ugye nagy dolog a penz"

Mi az, hogy a mai világban? Minden világban nagy dolog volt a pénz.

ma 20:57
 10/13 A kérdező kommentje:
Erdekes
ma 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!