Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért elégszenek meg sokan...

Miért elégszenek meg sokan itthon az ilyen 3-400 ezres fizetésekkel, mikor külföldön hasonló árak mellett ennek a többszörösét is meg lehet keresni?

Figyelt kérdés

nov. 27. 15:42
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
mert nem akarok külföldön élni és mert idehaza is többet keresek ennél.
nov. 27. 19:23
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Én azért vagyok itthon "elégedett", mert még ennyit se keresek és nem is nagyon van rá lehetőségem. Épp tanfolyamot végzek, tripláját fizeti a korábbi közmunkás sikerdíjnak, és még így is csak bő fele a 400-adnak. Éppcsak előzöm vele az asszonyt most. 6 igen intenzív hónap, aztán meglátjuk, mire elég.
nov. 27. 20:22
 13/37 A kérdező kommentje:
10) erdekes amit mondasz, mert pl a szuleim is itthon elnek, anyu keres olyan egy milliot, apu nyugdijban van de van par kiadando ingatlanja. Abbol azert jon penz. Ugyanakkor eleg maganyosak itthon. Anyamnak egy baratnoje van meg a gimibol meg nehany "traccspartnere" apamnak is egy-ketto. Nekem kulfoldon senki, kb magamban vagyok. Ez faj, de tudom hogy ez Pesten se lenne maskepp, itt sem voltak barataim, mig elkoltoztem 25 evesen.
nov. 27. 21:23
 14/37 anonim ***** válasza:
86%
De azért, mert neked nincsenek szerető rokonaid, szoros baráti kapcsolataid, másnak mèg lehetnek
nov. 27. 21:29
 15/37 anonim ***** válasza:
60%
400 ezer a nyugdíjam és olyan munkahelyen dolgoztam, hogy 45 éves korom óta gyakorlatilag nyugdíjas vagyok. Minek mentem volna el? A férjemével együtt 900 ezer a bevételünk, jól vagyunk. Itt van a családunk is.
nov. 27. 22:09
 16/37 anonim ***** válasza:
31%
5 éve Németországba élek.. otthon 200 ezer volt a nettóm.. Németországba most 1570-1600 euró....
nov. 28. 04:27
 17/37 anonim ***** válasza:
23%
Na de azért mert nekad annyi a nettód Németországban, azért még nekünk nem kell szégyellni magunkat, hogy itthon keresünk UGYANENNYIT, ugye?
nov. 28. 07:22
 18/37 anonim ***** válasza:
56%
Mert valaki egyszerűen ide van kötve, vagy nem vonza a külföldi lét, nincs nyelvérzéke, stb.
nov. 28. 07:41
 19/37 anonim ***** válasza:
45%
#16 Te, azért Németországban nem te vagy a sikerember 1600 euróért, igaz?
nov. 28. 07:43
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Azért a német és a magyar minimálbér nem ugyanaz a kategória. Ott ki tudsz venni belőle egy kis lakást, és még marad 800-1000 euród minden másra. Ha kicsit sprórolsz, egy 2-300 eurót félre tudsz rakni, ha nincs kocsid még többet.
nov. 28. 08:31
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!