Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az az ember minek éljen, aki...

Az az ember minek éljen, aki nem képes elfogadni, hogy az élethez dolgozni kell?

Figyelt kérdés

Úgyk épzeljetek el, aki megrendíthetetlen dogmatikusan nem akar munkát és bármit mondanak neki, hogy munka így kell, munka úgy jó, stb, minden is lepereg róla.

De tényleg, én amióta eszemet tudom rühellem az életnek ezt az alapját. Ha dolgozol = élsz. Ha nem dolgozol = éhenhalsz és megfagysz. Nem tudom elfogadni és én nem akarok dolgozni, nem akarok munkát. Otthon akarok léhűtő here lenni és elegem van a foglalkoztatottságból. Tényleg MINDENT megpróbáltam már. Pszichológusok tömkelegét (évekig jártam / fő). Pszichiátert és antidepresszánts. Párkapcsolatot. Nyugaton élést. Szociális életet. Edzőtermet. Játékokba menekülést.

Képtelen vagyok az életre. A 40 órás heti munka hiába csak 40 a 168-ból. olyan mintha 99%-át felemésztené a napjaimnak. Home office munka ugyanez, ahol ténylegesen csak 40 és nincs utazás vagy hasonló plusz órák. Úgy érzem, nincs mellette életem. Nincs időm, energiám, erőm semmit sem csinálni. Mindegy, hogy a matematikai tények mást mondanak.

Nem lenne jobb ilyen embernek megölnie magát? Objektívan... A világ sosem fog megváltozni, a munka marad és a számlák jönnek. A vadonban és farmon élés még több munka és nem is kellemes.

nov. 27. 14:18
 81/92 anonim ***** válasza:
38%

"Az az ember minek éljen"

Én ezt 27 éve kérdezem magamtól... Tökéletes vagyok, csak egy hiba van bennem, hogy élve születtem...

nov. 28. 21:18
 82/92 anonim ***** válasza:
71. Ez nálunk is így volt. Vannak a kivételezettek akiknek mindent IS lehet, és vannak az igazi munkavállalók akik mindent IS csinálnak helyettük. Igazságos munkamegosztás!
nov. 29. 01:11
 83/92 anonim ***** válasza:
41%
Menjél edzeni és ezzel az önbizalmad is növekedni fog.
nov. 30. 21:58
 84/92 anonim ***** válasza:
41%
Olyan munkat csinalj amit szeretsz
nov. 30. 22:00
 85/92 anonim ***** válasza:
0%

Mikor menjen el edzeni, amikor dolgozik?:)

Pont ez a baj, hogy nincs erre ideje.

nov. 30. 22:17
 86/92 anonim ***** válasza:
25%

"Tényleg MINDENT megpróbáltam már. Pszichológusok tömkelegét (évekig jártam / fő). Pszichiátert és antidepresszánts. Párkapcsolatot. Nyugaton élést. Szociális életet. Edzőtermet. Játékokba menekülést."

Egyet nem próbáltál, amit korán kellett kezdened, de nem csináltad, mert ahhoz ész kell és kitartás az pedig a TANULÁS.

Ha kitanultál volna egy olyan komoly szakmát, ahol nem kellene túlóráznod, fizikai munkát csinálnod, akkor most nem itt okolnád az életet.

Mindenki kizárólag, csak maga tehet arról, ahol éppen tart.

nov. 30. 22:51
 87/92 anonim ***** válasza:
55%

Nem egeszen mert ha a ku*va isten kihuzta volna a lottoszamaimat az elmult 10 evben barmikor és lenne sok penzem akkor nem itt tartanek ugyhogy a ku*va isten tehet arrol hogy miert tartok itt mert csak a szart adja a jot nem adja a rohat g3ci

Mas meg nyeri a 400 milliokat és 3 nap utan megy vissza dolgozni mert egy kocsog rabszolga a ku*va isten hozzabasz rengeteg penzt és kocsog meg megy vissza dolgozni csak azt nem vagom hogy miert mindig az ilyen kocsogok nyernek aki meg gyerekkora ota arra vagyik hogy nyerjen az nem nyer sose helyette egesz eletet az agyhalott hanyadek okadek munka helyen meg agyhalott hanyadek okadek munkatarsak meg fonokok kozt kell toltenie ahelyett hogy nyugalma lenne

dec. 1. 06:17
 88/92 anonim ***** válasza:
0%
87-es nagyon szánalmas ez a vergődés. Szerinted nem vágyna minden egyes ember lottó nyereményre? Csak a normális tudja, hogy ez álomvilág és éli inkább az életét, mint ezen agyaljon.
dec. 1. 08:06
 89/92 anonim ***** válasza:
55%
Ja csak hogy egy kalap szar az elet és egsz nap agyhalottakkal vagyok korulveve az annyira nem vicces
dec. 1. 09:09
 90/92 anonim ***** válasza:

Itt kezdődik a poroszos kinevelés, az engedelmes életre!

https://www.youtube.com/watch?v=WNCUvjY-mNI

Nézzétek meg!

dec. 1. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!