Sok ember miért nem tudja elfogadni, hogy egyszer meg fogunk halni, mert ez az élet rendje?
Menekülhetünk a vallásokba, szórakozásba, stb. a kaszás ott lebeg a fejünk fölött, bármikor meghalhatunk, és meg is fogunk halni, mert ez az élet rendje.
Miért ennyire tabu a halál?
Egy full természetes dolog.
Azon kell lenni, hogy amikor odaérünk, addigra elrendezzük a dolgainkat.
"Én viszont szeretek a halálon gondolkodni időnként, mert emeli az életminőséget."
. Az emelné igazán az életminőségedet, ha túltennéd magad azon, hogy vannak emberek, akik máshogy gondolkodnak, mint Te.
Az életminőséget tudod, hogy mik emelik?
Egészség, napi szinten való foglalkozás a testi-lelki egészség megőrzésével, megfelelő összegű pénz, hogy az egészséges életvitelt finanszírozni tudd, rendszeres testmozgás, stresszkezelés, elfogadás, értelmetlen dolgok/gondolatok mellőzése...
Az életet azért kaptad, hogy kiélvezd, megvalósítsd önmagad.
Attól nem lesz jobb az életed, ha szeretsz a halálom gondolkodni.
Mindenki tisztában van azzal, hogy egyszer mind meg fogunk halni. Ez az élet rendje. Születünk és meghalunk.
Én amondó vagyok, hogy mindenkinek egyéni útja van az életben a siker felé. Az enyém az (is), hogy elfogadjam, hogy egy nap meghalok.
Felsorolásodban olyan dolgokat mondasz, mint például a megfelelő mennyiségű pénz. Hacsak nem született valaki egy gazdag családba, akkor ezért keményen meg kell dolgozni, talán kockázatokat is kell vállalni. Ehhez pedig bátorság kell. Bátorságot pedig abból is lehet meríteni, hogy szembenéz valaki a halállal. Az a legfélelmetesebb dolog az életben, tehát ha ezen a félelmén győz valaki, akkor már amellett eltörpülnek egyéb dolgok, így nagyobb az esélye, hogy sikeres lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!