Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az az ember minek éljen, aki...

Az az ember minek éljen, aki nem képes elfogadni, hogy az élethez dolgozni kell?

Figyelt kérdés

Úgyk épzeljetek el, aki megrendíthetetlen dogmatikusan nem akar munkát és bármit mondanak neki, hogy munka így kell, munka úgy jó, stb, minden is lepereg róla.

De tényleg, én amióta eszemet tudom rühellem az életnek ezt az alapját. Ha dolgozol = élsz. Ha nem dolgozol = éhenhalsz és megfagysz. Nem tudom elfogadni és én nem akarok dolgozni, nem akarok munkát. Otthon akarok léhűtő here lenni és elegem van a foglalkoztatottságból. Tényleg MINDENT megpróbáltam már. Pszichológusok tömkelegét (évekig jártam / fő). Pszichiátert és antidepresszánts. Párkapcsolatot. Nyugaton élést. Szociális életet. Edzőtermet. Játékokba menekülést.

Képtelen vagyok az életre. A 40 órás heti munka hiába csak 40 a 168-ból. olyan mintha 99%-át felemésztené a napjaimnak. Home office munka ugyanez, ahol ténylegesen csak 40 és nincs utazás vagy hasonló plusz órák. Úgy érzem, nincs mellette életem. Nincs időm, energiám, erőm semmit sem csinálni. Mindegy, hogy a matematikai tények mást mondanak.

Nem lenne jobb ilyen embernek megölnie magát? Objektívan... A világ sosem fog megváltozni, a munka marad és a számlák jönnek. A vadonban és farmon élés még több munka és nem is kellemes.

nov. 27. 14:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 anonim ***** válasza:
100%

#40:

+ az egymástól való rendszeres lopás, verekedések, késelések sem ritkák.

nov. 27. 16:26
 42/82 anonim ***** válasza:
100%
41. Nekem ne mondd, szakmabeli vagyok! ;)
nov. 27. 16:28
 43/82 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer egy késelést kellett a nyílt utcán megakadályoznom. De olyan is volt hogy majdnem minket késeltek. Verekedés is van, lopás meg szinte a leggyakrabban ha olyan a társaság.
nov. 27. 16:30
 44/82 anonim ***** válasza:
100%
Nyugisnak kell lenni, rendesnek, nem belekavarodni rossz társaságba, akkor nincs baj.
nov. 27. 16:30
 45/82 anonim ***** válasza:
52%
39-es, az a baj hogy egyre több az ilyen ember mint a kérdező. Tehát nem az aki beteg és ténylegesen nem tud dolgozni, hanem aki tehetné, de inkább a saját hugyabanxaraban fetreng inkább és tartsa el az állam meg az alapítványok... Na erre tényleg nincs elég pénz a kasszában.
nov. 27. 17:14
 46/82 anonim ***** válasza:
Én akarok dolgozni, de ha egyszerűen nem bánnak velem ember módjára? Egész életemben csak aláztak. Vidéken még rosszabb a helyzet, ott konkrétan munka sincs, max valami legalja meló és ott is mindent megtesznek azért, hogy a lehető leghamarabb kibasszák az embert.. Fizikai munka akad, de kb kutyába se nézik az embert.
nov. 27. 17:23
 47/82 anonim ***** válasza:
Irodai munkáról meg ne is álmodjak, mert nincs.. Max a fővárosban és ott is kb protekció alapján dőlhet el a dolog..
nov. 27. 17:24
 48/82 anonim ***** válasza:
Ez az egész rendszer undorító.. Hányok az egésztől!! Vannak a kiváltságosok, meg a társadalom páriái, a kitaszítottak. Akikkel minden egyes nap érzékeltetik, hogy egy senkik...
nov. 27. 17:31
 49/82 anonim ***** válasza:
62%
45, a hajléktalanság egy nagyon összetett állapot hogy ki miért kerül oda, lehetőség számtalan, csak a színvonal nagyon alacsony, el lehet ott vegetálni, valaki kényelemből, valaki idős, valakinek tényleg semmije sincs, valaki beteg, szóval ez a dolog egy kicsit árnyaltabb. Ha nézek egy statisztikát akkor a legtöbbjük iskolázatlan, problémás családból jön, vagy kiöregedett, megbetegedett, munkanélküli.
nov. 27. 17:33
 50/82 anonim ***** válasza:
34%
Vagy nem öreg, nem beteg, csak kétoldali munkaundoritisze van...
nov. 27. 17:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!